[silindi] Ceylan12334556789 aşırı gece gündüz mide bulantım var halsizilik var arada kusma iştahsızlık su bile icemiyorum kafayi yemek üzereyim 🤦
Sltn01 yagmurravc bende 4+5 im ve bende de uyku hali halsizlik çok var eve gelip iş yapasım gelmiyor hep uyuyorum😂 öğle arası işte bile uyuyorum arada😂
yagmurravc Sltn01 Gerçekten çalışınca zor oluyomuş bende hergün evin bi yerini toplayıp temizliyorum elim her akşam geldiğinde evin herhangi vi yerinde uyuya kalmış buluyor beni 😂
Yes2011 Arkadaşlar 6+6 dayım. Ama bazen vücudumda değişiklikler hissediyorum bebeğim varmış gibi bazen de hiçbirşey hissetmiyorum. Benim durumumda olan var mı? Haftaya 8.haftada kontrolüm var çok korkuyorum.
May18 Yes2011 gecen hafta oyleydım hıc korkma o buyuyor doktur bile dedi bebek hareketlenene kadar bu endise hep olcak anne ıc gudusu diye 🥰🥰
May18 [silindi] evett 10 ekım diyor ama bakalım eylul sonu da olabilir belki sonbahar annesıyız diyelim 🥰🥰🥰🐣🐣 cok guzel bir duygu daim olsun
May18 [silindi] yoo 30 dayım ve 4.gebelıgım dogerlerını cok erken kaybettim o yuzden ilk sayılabılır🤦♀️🤷♀️🥰🐣🤰🏼
May18 Yes2011 9 dayım gecen hafta cok iyiydim gogusler im bile indi acaıp korktum kontrole gıttım her sey iyiydi sen de merk etme
Eylulinci 9+0 günü gününü tutmayan mide bulantilarim ve sabahlari halsizlik var onun disinda cok şükür iyi gidiyo Allah hepimizin bebislerini saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin 🙏😊
[silindi] May18 ya saglikla gelsin insallah mutlulugun daim olsun küçük yada genç anneler daha bi heycanli oluyor helede ilk gebelik olunca dedim bende 20 yasindayim ilk gebeliğim insallah saglikli olur ❤️🌼
[silindi] Havvamurat maslallah bende gecen hafta duydum korkmus kedi gibi atıyor demi kalbi korka korka ah bide küçücük icimden çıkartıp öpesim var hormonlar hormonlar 😂😂❤️❤️❤️❤️