elifnurdeniz Yesmckmk 3 tane yenidoğan yetmez canım 0-3ler çok büyük oluyormuş yenidoğanı da az alma bence 5-6 takım olsun günde 2-3 kere üst değiştirmek gerekiyormuş
Yesmckmk elifnurdeniz Haklısın kuzum aynen kalanları e bebekten civilden falan artık hallederiz bu ilk alışverişimizdi🙈🥰
Yesmckmk elifnurdeniz öyle gerçekten bizim burda iki bim birbirine çok yakın bizim gittiğimiz saolsun adam iyice toplanmadan açıp başlayalım dedi de öyle aldım 😂😂
Heisenberg Ozgee11 Aylık bazda değil de ben 4-5 aylık olduğundan beri resimlerini gösteriyorum fırsat buldukça okuyoruz. Anlayacağından değil tabi de bu aşamada bile aşinalığı olsun istediğimiz için🥰
elifnurdeniz Yesmckmk modakids, melonbebe, bebemer çok ucuz oradan bi bak istersen :) nasılsa en fazla 2 ay falan giyebilicek
Betusella Yesmckmk fotoğraf nasıl yüklüyoruz canım ya ıphone telefonum 🙄 bulamadım nasıl resim ekleyebiliyoruz
Heisenberg Nurmur Dünya klasiklerini çocuklara uyarlamışlar kısa küçük resimli kitaplar tanesi 1 tl :) bir de sevimli dostlar serisinin kitapları vardı baskıları çok kaliteli tavsiye ederim 🥰🙏🏻
asmitaskiran NurseB ben de öyleyim 😂😂 herkes dalga geçiyor ne doğuracaksın 10 kilo mu doğacak diye 😂 en küçüğünü bile 0-3 ay alıyordum zorla 1 ay aldırdılar geçen 😂 sığmaz benim oğlum buna diyorum ama maalesef içinde yüzecekler 😂