Kızlar 11haftalik hamileyim kaynanamın iftiralari yüzünden boşanıyorum lütfen yardım edin
Hamileyim boşanıyorum
Tmy eşinle paylaştın mı bebeğinizi
Evet canım biliyor 3aylik evliyim ama basından beri evliliğimi yaşamadım kaynanam karşı kapıda sürekli iftira sürekli oğlunu doldurma bu hamile halimle siddet bile gördüm eşimden en son dayanamayıp el öpme bahanesiyle ailemin yanına geldim
Tmy ama eşinle oturup konuşman gerek yada ailenle paylaş hamile halinle şiddet uyguladıysa bilmiyorum Yani. Ne gibi bi iftira ki ayıptır sorması ama sen genede çok canını sıkma bebekte etkilenir 🙁
Kendi konuştuğu herşeyi eşime karşı benim konuştuğumu öne sürmeler aman gelindir yapmak zorunda demeler ..ve ne tuhaftır ki eşimle tam 9sene flört ettim çok severek evlendim ..tanıdım sandım ama eşim su an annesinin dizinin dibinden ayrılmıyor kaynanam kal dese kal git dese git ..ailesi de kaynanamın ne olduğunu biliyor ama eşim bunu görmüyor 😞
Bu arada iki üniversite bitirip mezun oldum kendi ayaklarımın üzerinde duran çalışan bir bayandım izmirden sırf eşimi çok seviyorum diye kalkıp onun memleketinde yasamayı kabul ettim bu yaşadıklarım yaptıklarımın mükafatı mi anlamadim
Tmy canım hiç canını sıkma düzelicek şeyler bunlar ailenle konuş büyükler halleder sen üzülme 😍
Umarım canim iyi dileğin icin teşekkür ederim yardım icin ise çok sağol 🙏☺☺
Tmy erkekler cahildir göremez her kadın kayınvalidesiyle mutlaka sorun yaşıyor günümüzde. Önemli olan biraz sabır. Eşine zaman ver seni anlasın yoksa olan seninle çocuğa olur çocuk babasından sen eşinden ayrı olmaz ki. Bak sevmişsin biraz katlanabilirsin yuva kolay yıkılır izin verme. Suanda hamilesin belki olaylar gözünde iki katı duygusaldır seni yanlışa sürükler. Daha çok Yen'i evlisin. Evlilikle sevgililik çok başka. Kolay kolay kimse hayal ettiği o adamı evde aynı bulamıyor bu bi gerçek. Eşinin bunu görmesi için senin çabalaman lazım annesine bırakma kolay kolay. Annesi düşünse zaten karışmaz senin evine kaybeden o olsun sen değil aklını kullaan 😉
Tmy Allah yardımcın olsun İnşallah... Anlamıyorum ki o zaman anne anne diyecekti ne diye elalemin kızının günahını girdi! Eşten aile olur ama aileden eş olmaz! Erkeklerin çoğu bunun farkında değil sanırım... Bizlerde anne olacağız ama ben kızım ya da oğlum olsun ilerde bana baksın diye doğurmuyorum.. Bizler annesi babası olarak bakmakta yükümlüyüz onlar kendi yuvalarını kurduklarında eşlerine kendi çocuklarına bakmak zorundalar.. Allah böyle insanları ıslah etsin... Eşini de Allah kahretsin pislik nasıl kendinden güçsüz Birine vurabilir hele ki iki canlı bir insana vurabilir! Çok sinirlendim böyle insanlara Allah fırsat vermesin!
Tmy Asla kendini ezdirme şiddet varsa asla bitmez huylu huyundan vazgeçmez.Eşin seni dinlemeden annesinin sözüyle seni karşına alabiliyorsa sana hiç saygısı yoktur.Bu durumda en doğru kararı sen vereceksin tabiki kalbini dinlerken bebeğinin geleceğinide asla unutma.Umarım sorunlarınız hallolur.Kimsenin seni üzmesine izin verme bebeğin için💕💕
Ev ev üstüne olmaz demiş atalarımız boşa değil...dünyanın en iyi kaynanası bende ama gel gör ki onun bile beni çileden çıkaran halleri olabiliyor bu durumda önemli olan eşin tavrı... hamile olduğunu bile bile ve seni tam 9 sene tanımış sevmiş olmasına rağmen sana kıyıp anasına laf söyletmiyorsa senin böyle bir ortamda gebeliğini sürdürmen ya da çocuk yetiştirmen söz konusu olamaz sabırlı birisin kolay affedersin belli yumuşak yapın var ama şimdi SINIRDASIN;ya kaynanandan uzak bir yere taşısın evini ya da sen ailenin yanında kal olur da Yok artık anamı babamı dinlemem Yok valla annem değişti falan derse dinlemem can çıkar huy çıkmaz kimse ayrılmak için evlenmez ailen ailesiyle görüşüp sorunu çözemezse sen de kendini hiç ezdirme sırf ondan hamilesin diye..inşallah sorunun çözülür canım 🙏❤
Tmy huylu huyundan vazgeçmez. Bir kere vuran bir daha vurur o yüzden bence ikinci bir şansı bile verme çünkü haketmiyor, ama yine de sen bilirsin. sana yazık değil mi neler çekmişsin bebeğini düşün ona göre kararını ver. Ama sağlıklı olsun kararın, çocuğunun o ortamda büyümesine izin verme. O ortamda büyüyen çocuk pekte sağlıklı bir birey olmaz büyüyünce. İlerde Allah korusun çocuğunun yanında şiddete mağruz kalırsan napıcaksın çok zor. Elleri kırılsın! Nasıl sana elini kaldırabiliyor aciz insan 😠😠 hiç mi sevmemiş seni ya, seni düşünmüyor hadi çocuğunu da mı düşünmüyor pislik herif 😡😡 ailene kesinlikle aç bu konuyu zaten seni daha bırakmazlar o pisliğin eline, anasıyla yaşasın şimdi mutlu mesut 😒😤
Kesinlikle kaynananın uzağında oturman lazım. Aksi halde barışırsanız, birkaç ay sorun çıkmaz yine aynı şey devam eder. Çocuğuna da karılırlar. Allah yardımcın olsun. Madem ayaklarının üzerinde durabiliyorsun, kimseye minnet etme. Çocuğunu da büyütürsün, kariyer de yaparsın. Yeter artık! Erkekler anlasın ya kadınların gücünü 💪💪💪
Evliliklerde en iyi etken herkesten uzak olmk bn bunun hp dışarıdan birini isterdm çok şükür istedgm oldu bütün akrabalar Adıyaman’da bnle eşim bursadayız memlekete gdnce sunun frknda oluyrm eşimle tartışıyrz cnkü kaynanam hp laf sylyr Bursa’da çok şükür kolay kolay tartşmyrz
Tmy Bk cnm her zaman için kalbinin sesini dinle böle durumlarda dertleşmek iyidr insanı rahatlatır ama herkesin yorumunu bi tarafa koy kendi düşüncelerine daha çok agırlık ver cnkü sn ne yaşadığını biliyosn kmse snn ne yaşadığını bilmez sadece duydukları kadarıyla yorum yprlr onun içim iyi düşün iyi karar ver tm kaynanan kötü olblr eşin annesine değer veriyor olabilir genellikle erkekler annlerine ztn çok önem verirler yaptıkları şeyler ztn iyi şeyler dgl bu zmnda şiddet mi kaldı hklsn ama hemen boşanmaya karar verme cocugun olck sonçta öle boşanıp snrdn geçim zor oluyr olabldgnce eşini elinde tutmaya bk annesi ne derse desin annesine sen hakaret etme erkeklerin en nefrt ettiği şeydir annesine laf sölenmesi ortam durulsun sakince knş eşinle seni anlamaya çlşsn birbirinizi severek evlnmşsnz seni zmnla anliycktr birbirnize bağırarak laf söylyrk dglde daha sakin konuşun baş başa ama annesine sakın hakaret etme durumu güzel açıklamaya bk bol bol dua et inş en kısa zamanda aranız düzelir bi ömür boyu mutlu huzurlu olursnz ☺
Bizdede aynı dert var bende görümcem den çekiyorum evli hala karışıyor bize etki ediyo ailesi den benim eşimle yaşadığım herşey bana göre çok değerli ve özel kimseyle paylaşmak istemiyorum ama laf söylüyor bide kaynanama yakın oturuyorum sabah git akşam gel sadece geceleri birlikteyiz eşimle sanki köle niyetli alınmışız kaynanamda hergın temizlik yapıyom bide bisey yapınca hemen görümcemi arıyo böyle doğrumu diye sinir oluyorum