tuzi34 Hastane odası süslemelerinizi nerden aldınız kızlar internetten set şeklinde alan var mı fikir verseniz
Nevinnn tuzi34 ben sadece kapıya tül aldım hoşgeldin kızım yazılı süs ve 20 tane balonca hastanede beşiğe takmak icn fiyonk aldım kapi süsümüz var zaten bana göre yeterli süslere de 50 lira verdim
Dnzasel tuzi34 magnet ve kapisusunu kendim yapicam haftasonu diğer birkaç süslemeyi de oturduğum yerde biter var süsleme malzemeleri satıyor a'dan z'ye ne istersen oradan alicam
pyymamm tuzi34 parça parça aldım ben hep farklı yerlerden ama internettende aldıklarım var set halimde almadm
elif41asel tuzi34 ya ilk banada pahalı geldi ama sonra mevlutte dahi bunları kullancam için icime sindi n¹¹ den arkdaşım aldı pişman oldi
elif41asel Blcns ben izmitte otuyorum Magnet Isimli kadife kapı süsü Takı yastığı aynı model Tül Balon+stand toplam 20 adet bolan Hoşgeldin aras yazan üçgen flmge
tuzi34 Dnzasel bende kendim yapmak oyalanmak istiyorum ama güvenemiyorumda kendime magneti nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
Dnzasel tuzi34 canm hasır magnet diye yazınca Google veya YouTube çıkıyor hem çok masrafli değil hemde aşırı yorucu degil. Bende kardeşimle denicem haftasonu çok kolay geldi gözüme ama bakalım inşaallah olur☺️
Dnzasel tuzi34 bı bakarsin canm benm içime çok sindi bakalım şimdi resim yüklemeyi denedim de olmadı yoksa bitane örnek atardm☺️
Dnzasel tuzi34 https://imgyukle.com/i/n6s29y bu şekilde canm birde büyük olarak kapı süsü yapcam aynı model
tuzi34 Dnzasel ben şimdi baktım senin attığın hasır magnet fiyatlarına 2 buçuk 3 lira tanesi belim sırtım filan o kadar ağrıyor ki gözümde büyüyor
Dnzasel tuzi34 anladm bende kardeşinden destek alicam yoksa benmde öyle ağrı sızı birde küçük çocuğum var☺️
elif41asel tuzi34 ya baya araştırdık normalde hayatta uçuk fiyatlar verme taraftarı değilim hatta hamileligim boyunca da gereksiz bir şey almadım ama bunlar gerekli mevlut için evden çıkamam diye ikisini aradan çıkartmış oldum😂
tuzi34 Dnzasel ayyy benim ilk hamilelik o kadar zorlanıyorum ki maşallah sana ben hevesim alayım ikincisinde böyle işlere girişmem herhalde 🤣
Dnzasel tuzi34 benm ilkte annem yaptırmıştı hepsini ben bişe anlamadm ozaman hazıra konmuş oldum ama şimdiki istekle yapicam bakalım inşallah güzel sonuç olur☺️