burcu2600 valla ben cocuklugumdan beri gaz sorunu yasiyorum hamileyim hala var sal girsin diyorum ama salamiyorum sorun orda cikmamaya yemin etmis gibi gaz😂kivrana kivrana ciktigi kadar artik
Bus_ak18 burcu2600 hahahah bende de evlendikten sonra arttı sanırm. Ayağımıda sıcak tutarım vücudumu da ama olacağı varsa oluyo napalım. Seninki zormuş kuzum buda bi nimet demekki çok şükür😂😂
Deletedmom124 Kizlar onu bunu bilmem ama bendeki gaz bir şehrin kışın dogalgazina yetebilir bu kadar olmaz arkadaş hamilelik olsa da olmasa da bıkmış durumdayım bu osssuruk davasından
Bus_ak18 Deletedmom124 biz ona yine osuruk değilde gaz diyelim😂😂😂😂😂😂 Allah yardımcn olsun çünküsü zorrr
Masal78 Deletedmom124 kim bıkmadı ki ah ah şuan yatakta kıvranıyorum gaz yüzünden rezene çayı içtim inş iyi gelir bide bebekler baskı yapıyor son haftamdayım beni bitirdi valla 😣😣😣☺️😆😆😆
Bus_ak18 Deryaynur hahahahah😂 yalniz olmadıgımı biliyodum. Buna şükür çıkaramayanda varmış yukarda yazmış arkadaş. Allahtan çıkarabiliyoruz buda bi nimet 🤫
Deletedmom124 Bus_ak18 ya kolay çıkıyor da çok yapıyorum sürekli bıktım abdest alacak olsam sürekli pırt pırt diyim zor oluyor arkadaş 🤣🤣🤣🤣
Deletedmom124 Masal78 iyi çıkarmalar inşallah çıkarsan dert cikarmasan dert varya kayısı suyu kimyon çayı için bende sürekli salmaktan şikayetçiyim annem yürüyen bomba diyor bana afedersin sanki heryerimi pirtlar sarmış pirtlar kraliçesi gibiyim 🤣🤣🤣🤣🤣
Masal78 Deletedmom124 Allah iyiliğini versin gece gece ne güldüm 😆😆😆 kimyon çayı nasıl oluyor ilk defa duydum kimyon da gazı alıyor onu biliyorum da.
Deletedmom124 Masal78 😃😃😃😃 kaynamış suya kimuonu at tane olarak ister bekletip öyle ic istersen soğuk suya at yine kaynat öyle iç canım bire bir içine nane de atabilirsin benim oğlum öyle sıkıntı yaşayınca iciriyorum maşallah annesine yetişiyor ay gece gece muhabbete bak 😀
Cansuacar Sewil valla bende 34+6 oldum cok gaz var one doğru eğiliyorum o zaman cok rahat çıkartıyorum ve oturduğumda bağdaş kuruyorum o şekildede rahat çıkıyor deneyin derim🤭😂😂