Aysem_80 Aykal artık sıra kalp atışında 🥰🥰heyacanla bekliyorum iş yapmamaya çalış yat uzan benim büğün mide bulantım var 🙄🙄
Aykal Aysem_80 zaten canım ben hiç kalkmıyorum progestan kullanıyorum hiç bi iş yapmıyorum inşallah kalp atışını da hayırlısıyla duyarız 🥰
Aysem_80 Aykal Benimde senden bi farkım yok 🙈🙈yeni ve acemiyiz daha baktım ama göremedim yazıyorsa da eğer ☺️☺️Kaç cm olduğu yazıyor ama seninki kaç cm
Aysem_80 Aykal Aynen bende şuan bile hala yatakdayım iş güç yapmıyorum 🥰yiyip içip yatıyorum doktor da ağır iş yapma dedi bebiş büyüyünce ye kadar böyle 🥰🥰
Aykal Aysem_80 benim bi kimyasalım vardı öncesinde canım ama hiç ultrasona girmedim yani bebek hiç oluşmadı. İki acemi yardımcı olalım birbirimize 😊 8 milim dedi ama kağıda baktım görmedim bi yerinde bişey 😂
Aykal Aysem_80 aynen canım bazen yiyemiyorum çok midem bulanıyor ama zaten 7 24 uyumak istiyorum yatıyorum 😊🥰
Elizvedeniz Alismomi ben akşam 9 da yapmıştım adetime 6 gün vardı çıkmıştı ertesi gün hcg 22 çıkmıştı varsa çıkar günün geçmiş zaten☺️
Aysem_80 Aykal aa ne güzel benim de burda Erzurumlu arkadaşım var ben Siirt de oturuyorum iş nedeniyle ☺️Ama Osmaniyeliyim