Alismomi A_C_04 eveet seni takip ediyordum uzun zamandır hayırlı uğurlu olsun bebeğin kuzum sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Mube_iz Bizimde deneyeli 9 ay oldu gecikmem olmuştu bu ay 4 gün ama sonuç negatif maalesef mevsim geçişlerinden yada psikolojik sanırım çünkü test yaptıktan bir gün sonra hastalandım. En kısa zamanda Rabbim isteyen herkese hepimize yaşatsın bu duyguyu😇
Eylulinci Alismomi benimde adetim bir kac gün gecmisti test yaptim senin gibi ayni tek cizgi cikti uzulmustum adet olmayi bekledim 1 hafta gecmesine ragmen olmadim tekrar yaptim cok belirgin cift cizgi gordum 1 hafta gec dollenme olmustur dedi doktorum suan 9 haftalik oldum cok sukur sende umudunu kesme insallah benim gibi olur haftaya ogrenirsin hamile oldugunu 🙏😊 Alismomi
Alismomi Eylulinci regl olmayı bekliycem artık canım ama bugün olurum heralde ağrılarım arttı.. rabbim hayırlısını versin ne diyim :)
Ayse81 Alismomi Daha erken canım ya şöyle 1 hafta geçmesi lazım testten kesin sonuç alabilmen için benim 8 gün geçmişti çift çizgi cıktı ve 6 haftaliktim 🥰 şimdi 20 haftalık olucaz inşallah Rabbim isteyen herkese versin❤
Gzde_96 Aykal 4+6 daha cok erken öğrenmenin dezavantajları bunlar 1 haftada evde bekledım gitmedim artık bi gideyim nasip bakalım belki görürüz 😊 sen kaç haftalıksın canım
Aykal Gzde_96 ben erken öğrenmedim aslında gecikmeden bi hafta sonra öğrendim 😊 şimdi çıktım doktordan gördük keseyi çok şükür 5 haftalığım 15 gün sonra kalp atımı için gel dedi 🥰
nisan-23 Alismomi amin insaAlah bende 5 aydır deniyorum ama olmadı ilk ay benimde 2 gün gecikti normalde hep erken olur bende umutlarım ama malesef tutmadı yumurtlama gününe dikkat ediyor muayene temiz daha önce normal gebe kaldım her ay hüsran 😭 çalışıyorum işim stesli belki ondan bilemiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin mübarek günlerde
Aysem_80 Aykal Daha duymadık keseyi gördük haftaya Çarşamba gideceğim doktor o zaman duyarız dedi 🥰5+4 olduk büğün
Merveyunus31 Alismomi bazen geç döllenme olabiliyor benim 3 gün geçiyordu sabredemedim senin gibi gece yaptım çıkmadı sabahında ilk idrarla yaptım cıktı :) çok şükür şimdi 15 haftaligiz hissedersin hamile olduğunu zaten inşallah vardır 🤲❣ bence sen yarın ilk idrarla dene
Alismomi Merveyunus31 canım bu sabah ilk idrarla yaptım ama yine negatif hala da regl olmadım ağrılarım var kasıkta bekliyorum bakalım..
Aysem_80 Aykal Hadi bakalım hayırlısı Canım benim 🥰🥰Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah