Alismomi Kızlar iyi akşamlar reglm 2 gün gecikti test yapmadım henüz sabaha kadar sabredeyim dedim ama duramıyorum şimdi test yapsam doğru sonuç alır mıyım tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi🥰❣️
Aysem_80 Alismomi canım hamile isen saatin önemi yok ben öğlen sonu yaptım günüm bile geçmemişti adet günüme son bi gün kala test yaptım anında net iki çizgi çıktı şuan Hamişimm Darısı sana inşallah vardır 😊😊😊
Gzde_96 Aysem_80 benim adetime 5 gün vardı testte çıktığında canım 😊 hemde erken gebelık testi felanda değildi rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🧿
Alismomi Aysem_80 inşallah canımm🙏🏻 Az sonra yapıcam heyecanlıyım. Ne zaman test yapsam yaptıktan sonra adet oluyorum inşallah yine öyle olmaz:)
Aysem_80 Gzde_96 Benim de bir gün kala ögrendim Allah tarafından içime bir his düştü hissettim ya 🥰🥰sonra yaptım hemen test çıktı çok şükkür isteyen herkese nasip olsun 🙏🙏🙏
Gzde_96 Aysem_80 yarın randevum var ınsallah keseyi felan görebiliriz taze anneler dua edin olurmu 🤲🏻 Hepimiz sağ salim kucaklarız kuzularımızı inşallah 🧿
Aysem_80 Gzde_96 Aaa sende yenisin benim gibi 🥰🥰biz kesemizi gördük çok şükkür haftaya kalp atışını duymaya gideceğiz