Canann Merhaba kizlar, Bugun randevumuz vardi 36 haftaligiz, doktor bebegin boynuna kordon dolanmis dedi gosterdi haftayada bakariz dedi dolanma gitmezse sezeryqn dedi direk. Direk sezeryqn demesi hosuma gitmedi basina boyle birsey gelen var mi?
Marry Canann benim arkadasim 2 dolanmayla doguma gitti bugn en son sancisi 10 dk da 1 di normal dogum yapmaya calisiyo
Motheroftwo Canann Cnm benim açılmam 1 cm di yatış verdi sancılarım vardı hissetmiyordum suni sancı taktılar 2 serum bitti açılmam 2 cm de kaldı dayanamadım çünkü 7 saatte 1 cm açılma olmuştu sezeryana aldı doktor ben de öyle istedim çünkü açılmıyordu meğer kordon dolanmış 2 kez.direk sezeryan demesi seni endişelendirmesin sende gördüysen kordon dolanmasını bu normal doğumu engelliyor sezeryanda olsan ne olucak ki önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı başka bir doktora da görün hatta devlet hastanesine git anlat kordon dolanması var dedi normal olabilir mi diye devlet hastanesi ticari bakmıyor doğumlara özel gibi.olabilirliği varsa söyler zaten
Obsesifk Canann şuan kan akışı olduğu için bişey dememiştir ama normal doğumda kordon sıkışıp nefessiz kalabilir diye sezeryan önermiştir zaten kordon dolanınca genelde sezeryan yapıyorlar hatta acil sezeryana bile alıyorlar
Canann Marry Elfazr azize1 Edos Serdogrul Obsesifk Sre41 Motheroftwo Hepinize cok tesekkurler birde devlet hastesine gidicem hemen yada baska bir doktora tabiki riske atmamak lazim onemli olan benm ve bebegin sagligi ama yinede insan uzuluyor tabi direk sezeryqn denilince nirmal cok istiyordum 😓
Serdogrul Canann bizde de kordon dolanması vardı 2 kez. Ama doktor bunun normal dogum için engel olmadıgını söylemişti. Benım başka sebeplerden dolayı sezeryan oldu ama genel olarak engel olmadıgınj biliyorum 1 kez dolanmanın
Edos Bence doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin. Benim bir yakinimin cocugunun 1 kez kordonu dolanmis ve suni sanci cekti inat etti. En son bakti acilma yok sezeryan oldu eger 5 dakika daha diretseydi cocuk ölecekmiş doktorunu dinlemeyip burnunun dikine gitmek ise yaramiyor inanin. Kac aylik bir seruven bu kendinizi cocugunuzu düşünün lutfen ve en dogru karari bebisinizle verin🙏
Elfazr Canann çok saçma olmuş ama kordon dolandıysa acil alması lazım seni Doğuma Allah korusun ya bişey olursa karnında bebeğe ben böyle bir şey duymadım lütfen 36 haftalık hamilesin bitmiş sayılır tekrar git doktora bekleme bile ya ben gerildim çok okurken lütfen ihmal etme git şimdi bile git
Elfazr berilberil Canann hakkında hayırlısını iste sezaryen de korkulu bişeu değil sağlıkla olsunlar da buna dua edelim
sevincmaltepe Canann ben de bugün öğrendim bebeğimin boynuna kordon dolandığını ki biz daha 31 haftalığız 😔 çok şükür ki siz 36. Haftadasınız sezeryan ya da normal olması bence önemli olmamalı önemli olan bebişinizin sağlığı.
Canann sevincmaltepe hicbisey olmaz insallah allahin izniyle belki acilir ya senin de oyle umit ediyorm ihtimal varmidir bilmem ama arastrdgm kdriyla anne karninda bir zarari yokmus bebege
sevincmaltepe Canann hareketlerini az hissediyorum 😔 kordon yüzünden dedi doktor ona çok üzülüyorum 😔