FuatTataroglu Remgrsy bizde yedinci haftamiza grmek uzereyiz 🤗sabah bulantilari haric guzel gdiyo sizin 👶👶
MenekeVarol 6+2 aşırı mide bulantısı dışında herşey yolunda ve benim 3 bebeğim biri 10 Azize’m diğeri 6 Eymenim onlarda bu durumu hiç yaşamamıştım🤭
FuatTataroglu MenekeVarol uc ay sonra geciyo diyolar ama insallah bizimde gecer 😔 ikici uc ay icin altin gebelik diyolar en rahat olunan zamanmis sanirim🤗
Mavim Mide bulantısı haricinde bir sorun yok. Premesis diye bir vitamin hap verdi doktor. Kendime geldim resmen. Artık sabah aç karnına bulantım oluyor 🤷♀️
FuatTataroglu Mavim bebege bi zarari olmuyomu kullandgnz ilacin ben daha henuz doktora sormadm bulanti icin cumartesi gidicem eger uygunsa bende kullanmak isterim sabah bulantilari cok zorluyo beni😔😔
Esra3345 FuatTataroglusu fazlalığının sebebini öğrenin öncelikle ona göre tedavi başlarlar zaten mümkün olmadığınca tuvalet dışında ayağı kalkmayın bol bol yatın
Mavim Tam olarak ilaç değil. İçeriği kalsiyum, B6, B12 ve folik asit . Hamileler için zaten. Doktoruna sor tabi ☺ Ay 12. Haftayı geçip cinsiyetini öğrenmek ve alışveriş yapmak istiyorum 😂😂
FuatTataroglu Mavim ilk doktorumun verdigi vitamin ve folik asit ilacini kullaniyrm cumartesi farkli bi doktora baslicam en iyisi ona sormak sanirim
Tusemeda Mavim bende de o ilaç ı kullanıyorum medpamid vermişti neredeyse ölüyordum yan etki yaptı çok
Ceylancicekverdi Bende normalde 7. Haftadayım kızlar ama doktor bebeğin 6 gün geriden geldiğini söyledi.. kalbini gördüm atıyordu minicik ama duymam için gel olduğunu söyledi doktorumuz bu durumda olan varmı ?
FuatTataroglu Ceylancicekverdi bende ayni durumdayim benimde bebisimin atislari gozuktu ama duyulmadi erken dedi doktor 🤗gec dollenme olabilir
Refiagulen Ceylancicekverdi bana da 3 gün geride dedi ama bi problem olmuyor nasılsa kuzulsrımızın kalp atışını duyduk 🤗🤗
Gizevren 7+4 deyiz bizde 😍 Gecen hafta kalp atıslarını duydum cok sükür 🙏🏼 Darısı duyamayanların basına inşallah ❤
ebrucan 7+6 biz henüz kalp atışını duymadık geçen hafta görmüştük onunla yetiniyoruz şimdilik ultrasona çok sık girmek zarar verir diye korkuyorum 10 gün daha beklicem
FuatTataroglu ebrucan bende ayni sekilde atimini gordum ama daha dinleyemedim insallah bende cumartesi dinlemeyi umuyorum❤
BegmkbraKansiz Bennde bugün 7+0 dövülmüş gibi hissediyorım kendimi 2 gün aşırı bir mide bulantısı istifra geçti ama şiödi halsizlik hat safhada 7 gün önce doktora gittim kese vardı bebek yoktu 7 gün sonra gidicem bakalım görüncekmi😍😍 folik aist kullanmadığım için diş etlerimin dipleri yara kaynadı 5 gümdğr içiyorum folik aist kullanmadıpım için olabilirmi bu haksizlik acaba hat safhada çünki gözlerimi açamıyorım ama bugğn daha iyim
FuatTataroglu BegmkbraKansiz sanirim bu donemde halsizlik ve bulanti normal ben ilk ogrendigim gunden beri folik asit kullaniyrm ama yinede bu hafta cok fazla halsizlik ve bulabti yasiyorum bende 😔😔
Refiagulen BegmkbraKansiz bebek kalsiyum ihtiyacını annenin ya dişlerinden yada kemiklerinden alırmış mutlaka iyi bi folik asit kullanın ihmal etmeyin