Elifaydogan06 25 subatta 221 26 şubatta 338 5 Mart 10350 çok şükür bugün kesemizi gördük 5+5 var mı benim gibi bugün görenler
Annelik37 Elifaydogan06 Elifaydogan06 ben de bugün gördüm keseyi canım 5+1 iz biz de 😊 kesen kaç mm şu an
Hanim2016 Elifaydogan06 benimde 24 şubat 775 3 mart 10450 29 şubatta ağrılarım olduğu için gittim küçüçükde olsa keseyi gördü ve 10 sonra tekrar çağırdı 🤗 planlamadığımoz bir gebelikti ve adetlerim düzensiz olduğu için şuan kaç haftalık tahmin edemiyorum 😂 son adet tarihim 12 ocak seninki kaçtı acaba geç döllenme olabilir dedi doktorum
mom101 Elifaydogan06 5+2de gittim 5mmlik Kese gözüktü sadece 16 Mart’ta kalp atışı için gidicem inşallah duyarım
Kar_tanesi Elifaydogan06 bende ayni son adet tarihi 25 ocak ama benim dongu uzunlugu 30 gun oldugu icin ayni uzunlukta degiliz ben 5+4 oldum. Asilama ile hamile kaldigim icin tam tarih benimki☺️ Senin dogum tarihi nezamana hesapladi doktorun benimki 2/11 insallah..
Hanim2016 Elifaydogan06 Bana da ultrason kağıdı verdi ama henüz küçük olduğu için kaç haftalık olduğu yazmadı bi daha ki gittiğimde tam belli olur ☺️ doğum için Kasım başı mı oluyor o zman
Surprisemom 29şubatta 124 02 martta 223 04 martta 952 son adetim 04 Şubat Bugün keseyi gördüm 🙏🏻 4,5 mm inşallah normal gider herşeyde hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
emineumut17 Surprisemom merhaba benim de son adet tarihim 4 Şubat şu anda ben de hamileyim ama çok yeni çarşamba gittik 684 çıktı değeri sence iyi mi 3 haftalık falan tabi bizim hesaplarımıza göre
yagmurravc mom101 Benimde bugün tam 5 haftalık 16 martta benide kalp atışı için çağırdılar ve benim henüz kese muayenem bile yapılmadı umarım bi problem yoktur herşey yolunda gider sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız evlatlarımızı
Aykal Elifaydogan06 2 Mart 1438 değerim canım bende bugün görücem keseyi inşallah ben tam tarih veremiyorum geç döllenme olmuş çünkü
Elifaydogan06 Annelik37 çok küçük gözüküyor sende de vardır ultrason kağıdına bak kesenin hemen yanında üstü işaretli oluyor + işareti var çok küçük daha ama biz gördük 10 güne keseye yerleşirler canım inş