SemihDamlaDalan Melekkkk 9+4 haftalığız bende yaşadım bir iki kere kuru kayısı ve incir iyi geliyor muz bide bol bol su içmelisiniz
ecemsuu Burcu16 Hergün bi insan kabız olur mu diyorum gerçekten oluyorum denicegim kefiri hakkimi olması lazım marketlerden satılandan olur mu tatlım 😊
Burcu16 ecemsuu tabi bende marketten aldım kayısılı al canım hamile olduğumu ögrenmeden 1 hafta önce başladı bende yeni yeni geçiyor darısı sana💁🏻♀️
Kevsearrr Gunde ıkı kasık zeytinyagi için faydası oluyor. Her seyı denedim fayda etmedi.hem bağırsakları yumuşatıyor
TueTopcuGnaydn Kayısı kompostosu,sık sık yoğurt yemek,bol su içmek,lifli ekmek tüketin mutlaka kabızlık son aylara kadar hep sıkıntı
Tmklslh Kızlarrr benim denemedigim sey kalmadı neredeyse ama aksamları ayva yemeye basladm ve cok iyi geldi tavsiye ederim🙂
ipeksfr Snur94 1 ölçek işe yaramıyor cnm. 2 ölçek dene bir. 3 günden fazla içmemekte niye dersen bağırsağı ona alıştırmamak için. Yani ara ara içip geri bırakılabilir.
Ayseberk Pnrpnr gyno ferro sanol ama bu durumdan dolayı değişebilir Dr.'la paylaşmadım henüz yan etkisini
Pnrpnr Ayseberk genelde kabızlık yapıyor ya bu ilaçlar o yüzden sordum bence kabızlık yapmasından daha iyi😀
Melekkkk Sütte tüketiyoz sütte yapıyomuş sadece geceleri içiyom bende bide sabah uyanınca tüketiyom işte