• Doğum
  • Eller de ve ayakta şişlik ❓

1. Haftalık olduk son bir kaç gündür ellerimde ve ayaklarımda şişme var su çok içiyorum aslında tuzlu da tüketmiyorum neden olur normal mi ?

Ödem olabilir yada çok sıcak yerde mi yatiyosunuz

Piraye biz yarın 28 haftalık oluyoruz son 1 haftadır benimde ayaklarımda şişlik var, bende hiç tuzlu yemem su da içiyorum benim de aklıma çok takıldı 😔

Piraye 34 haftalığım benim de aynı durum. Artık boşverdim ne yapsam işe yaramıyor. İlk gebeliğimde de ödem çok vardı. En azından bunda az çok şükür. Geçmiş olsun inşaallah sağlıklı bir doğum olur

Meftunbade çok sıcakta da yatmıyorum bende bilemedim günlük yürüyüşümü falanda yapıyorum aslında

Hadiyye127 biraz fazla içiyor olabilirim normalde de suyu cok içerim ondan mıdır acaba yarın doktoruma sorcam bakalım p ne diyecek

Piraye canım bende 34 35. Haftadan sonra aynı sikayetlerden muzdaribim yuzuklerim olmamaya başladı ayaklarımı sabah yataktan kalkınca yere basınca zonklamaya başlıyor su da içiyorum halbuki bebekler iyice ağırlaştı ondan heralde birde aşırı aşırı midem ve nefes borum yanıyor 😢

Piraye ödem yapıyordur canım vücudun bol bol yürü ayakta çok kalma

Piraye ödem yapmış bu haftalarda ne yaparsan yap olur şişlik benim doğum yaptıktan 1 hafta sonra geçti şişkinliğim

Piraye ayakta çok kalınca oluyor genelde uzat ayaklarını dinlen

Piraye bendede sislik oluyordu ayaklarimda falan suyu cok icmememi onerdiler