Nasippp canım benim eşim askeri personel 3 ayda 1 sadece 15 gun yanımda olabiliyo martın 9 unda izne gelicekti bende adetim duzensiz diye söktürucü içmiştim son 2 tane kalmıstı diyodum martta o geldiginde doktora gideriz tedavi verir öbür geldiğinde başlarız tedaviye ama süpriz bi sekilde 15 şubatta izne geldi komutani demiski idlip meseleleri var izinlerimiz kitlenir evli olanlar benimle izne çıksın eşlerini gorsünler eşimde fırsat bu fırsat diyerek geldi ben onu martta bekliyodum o martta geldi o geldikten 1 gun sonra adet oldum doktora gittik eşimden sperm tahlili istedi benden hormon tahlili ikimizinkide normal çıktı hemen klomen basladı adetimin 2. Gunu klomen ictim gunde iki doz olacak şekilde 7 gun sonra doktora gittik 2 tane yumurtam vardı ikiside 19 mm di doktor cok guzel bi kac gune çatlar dedi gün asırı deneyin dedi ama tabi biz bu kurala çok uyamadık eşim malum asker 3 ayda 1 geliyo hergun 1 kere iliskiye girdik en fazla 2 defa oldu iliski sonra bi gun sag yumurtalıgım cok fena agridı zaten iki yumurtamda ordandı ertesi gunu gittik ikiside catlamıstı su an beklemedeyim esimin izni bitti o orda bekliyo ben burda İnşAllah rabbim yuzumuze guler🤲🏻🥰ama su anlık hic bi belirtim yok adete 8 gun var