Merhaba arkadaşlar 38+3 haftalık hamileyim adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bir de kasılma bel ağrım da var kahverengi gibi sümüksü bir akimtim var acaba bunlar doğum işareti mi şancı nasıl olur bilmiyrim açıkçası ...

Kahverengi sümüksü akıntı nişan diye biliyorum sanırım zamanı gelmiş siz yinede hastahaneye gidin derim

Menekse35 doktor adet kanaması şeklinde olana kadar kanama olabilir dedi pazartesi günü çatı muayenesi yaptı

Mercan0180 çatı muanesinden sonra genelde oluyor bu ama nişanda olabilir canım bilemiyorum

Mercan0180 çaltıdan sonra kanama olabiliyor tabi ama muayne olmadan geldiyse sümüksü şekilde olunca nişan diye biliyorum kasılma bel ağrısı belirtiler sanki doktorunuza sorun isterseniz

Mercan0180 bende 38+1 günlük hamileyim dün catı muanesi oldum bendende kahve rengi sümüksü şeklinde akıntım oldu doktorum 3 gün olabılır dedi hiç aklıma gelmedi nişan gelirse nasıl anlıcam diye 🤷‍♀️🤷‍♀️ Sancım felan arada karın bel ağrısı vurup geciyor doğurmak istiyorum artık hayırlısıyla 🥰🥰

Tuba_ benimki de aynı o şekilde bende biran önce kurtulmak istiyorum sıkıntı bastı iyice 😁