Merbe61 sinemoguz evet sen sormadan soylemıyor bende tek o konuda sıkıntı yasıyorum muayne esnasında butunnsoruları soruyorum o bakarken
Merbe61 sinemoguz ama işte cihazları cok gelısmıs devlet hastanesıne gore ve gercekten bılgılı Bor doktor. Oyuzden devam ediyorum hastane daha kötü oraya da gıtttım cunku bebegi bıle goremıyosun cihazları berbat
Merbe61 sinemoguz evet sadece sezeryan hıc Bır bılgım yok canım bende 27haftalık hamıleyım bayramdan sonra İzmıre gdiıcem doguma bir aksılık olmaz ise Gumushanede dogum dusunmuyorum
Merbe61 sinemoguz ekstra ücret almıyor rapor vermiyor ama bilgin oksun sadece bebekle ilgili bilgi veriyor ölçümlerini yapıyor rapor veren yerler yaklaşık 500tl
sinemoguz Merbe61 canım Peki normalde ayrıntılı bir saate yakın sürüyormuş. Seyhani de bir saate yakın bakıyor mu ?
Merbe61 sinemoguz hayır 20 dakika falan sürdü gerçi bakmadım ben saate guveniyorum ben seyhaniye ayrıntılı okadar uzunnsurmuyor heryerde öyle 1saat bakan doktor çok az duydum ben
Merbe61 sinemoguz normal muaynelerde uzun sürüyor benim zaten hemen kısa bakmıyor detaylı bira daha uzunu herseyune bakıyor ama sağlıklı diyor yada Alakhbkorusun sorun varsa söylüyor Trabzon’da yaptırma gereği duymadım ben zaten