zehrakubra Bende alfamet kullaniyorum 36+4 gunluk hamileyim ictigimden bu yana bebek biraz halsiz hareket ediyor hareketleri çok sert değil sanki bunu yasayan var mi birde doktorum olmazsa 38 de suni sanci baslatiriz dedi
SelinKutluErdoan zehrakubra bende alfamet kullanıyorum benimde aynı şekilde oldu. Dün kullanmaya başladım bugün çok sakin bebeğim
Kucukmelek Bebeğin hareketi tansiyon dolayı azaliyormuş 22 haftada bebeğin hareketleri ne sıklıkta oluyor
Ozlemr Kucukmelek 19-22 haftalar arası benim de tansiyonum ve nabzım Yüksel çıkıyordu sürekli şimdi 29+4 üm. 22. Haftadan sonra daha hiç olmadı çok şükür. 15-9 biraz olması gerekenden yüksek ama benim ki 13 lerde çıkıyordu. İnşallah sizinki de normale döner
Tiredmom kızlar 36+5 benimde dilim uyuştu bugün ağzım falan ama kısa süreli bi başım döndü kalbim hızlı hızlı çarptı tansiyon olabilir mi hiç olcturmedim şimdiye ihtiyaçta duymadik
zehrakubra Ravza123 yok canım yatmiyorum doktor 38 de aliriz olmazsa dedi.benim yuksek tansiyon alfamet kullaniyorum dijital tansiyon aleti aldim hergun olcuyorum
Kucukmelek Ravza123 yok hastanede yatmıyom canım makinayi taktı yarın çıkaracak sonuçlara göre ilaç başlayacak
Asli91 Kucukmelek bende yaşadım 16.haftamda.16-10 du tansiyonum.Doktorum tansiyon ilacına başlattı.Şimdide düşük çıkıyo.