Balsevgi Merhaba bende 27 yaşındayım ilk gebeliğim şuan 16+2 haftamdayım. Tahmini 16 Eylül doğumum. 14 haftamda erkek olduğunu öğrendim
cicegim01 mikican ben de 15 haftadayım 24 eylül görünüyo doğum nasıl oluyo da siz 10 haftalıkken aynı tarihler görünüyo 😀🙄 ay kendi tarihimden şüphe edip tekrar kontrol ettim 😂
Biricitbardo Selamlar, ben de 15+3 teyim, her şey yolunda görünüyor, siz en son kontrole ne zaman gittiniz? Malum durumlar ortada, detaylı ultrason düşünenler var mı, ne zaman? 😊😊
Dildare Biricitbardo merhaba bizim aylık randevu 6 Nisan’da detaylı ultrason da Mayıs’ın ilk haftası. Doktorum hastanede olmadığı için kontrole gitmekte bir sakınca görmüyorum ultrason zamanına da belki her şey düzelir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gozdee89 2 eylül kısmetse doğumumuz bir an önce eylül ayı gelsin bebelerimize sağlıkla kavuşalım ❣ 17 haftalık olduk bizde oğlumla 💙💙
Ebe4343 [silindi] yurt dışına gönderilen testte bakılıyor bende yaptırdım ama bana artık cinsiyet bakmıyoruz demişlerdi ben hala cinsiyetini bilmiyorum
Dildare Ebe4343 ben de yaptırdım şubat’ta söylediler cinsiyeti. Bir de bakmıyoruz doğru olamaz çünkü bu testte bakılan parametrelerden biri de cinsiyete bağlı anomaliler yani illa ki cinsiyet bakılıyor
mikican Dildare aynıyız senle benimde 6 nisanda kontrolüm var ve benim doktorumunda özel muayehanesi var ama yinede korkuyorum annemler gitme diyor ama ben merak ediyorum cinsiyetimiz netleşicek 🙈 siz hangi sehirdesiniz?
Dildare Ebe4343 yaşla çok alakalı maalesef bu testlerin sonuçları. Kuzenimde de benzer bir durum oldu ama şu anda dünya tatlısı bir oğlu var ve aşırı sağlıklı hatta küçük bir dahi 😊Doktorunuz ne önerdi? Amniyosentez yapalım dedi mi?
Dildare [silindi] fetal dna, nifty test gibi isimleri olan bir genetik testi var. 10. Haftadan itibaren kanınızı alıp yurtdışına gönderiyorlar. Bu test 99.9% sonuç verdiği için ikili,üçlü, dörtlü tarama yapılmıyor. Bu test ile arzu ederseniz cinsiyetini de öğrenebiliyorsunuz.
Ebe4343 Dildare onu da yaptırdım sonucunu bekliyorum.kuzeniniz hangi testleri yaptırmıştı birde hangi risk çıkmıştı
Dildare Ebe4343 en son amniyosentez yaptırdı ama öncesinde taramalar dışında ne yaptırdı bilmiyorum. Amniyosentez sorunsuz çıktı umarım sizin de sonuçlarınız tertemiz çıkar 🙏🏻 Güzel haberlenizi bekliyoruz 😊
Ssulecik2817 Dildare merhabalar ben de 15 haftalık gebeyim bebeğimiz 25 eylülde gelecek inşallah 🤗 3 lü tarama testi yaptırdınız mı ?
Dildare Ssulecik2817 ben fetal dna yaptırdığım için taramaları yaptırmama gerek olmadığını söyledi doktorum o yüzden hiç birini yaptırmadım.
Ebe4343 Dildare bu arada sonuçta x ve y kromozomları açısından yapılan değerlendirme de yazıyor benimde oğlum olacak kız olsaydı x ve x derdi sanırım
Dildare mikican ben Ankara’dayım. Dün gittik kontrole doktorlar çok temkinli benim içim rahat bu yüzden.