zhrbtlmutlu Anne1234 hayırlısı olsun inşallah ben öğrendim erkek dedi doktorumuz 😊 şuan 18 +1 deyim umarım sizin bebişin cinsiyeti de belli olmuştur 😊
Rumit 13+2 benim de. Rabbim nasib ederse ilk evladım olacak. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini 🤲🏻
Merveyenianne Merhaba ben 15+1 korona şanssızlarındanım cinsiyet öğrenmeyi erteleyeceğim hepiniz öğrenmisniz ne güzel, alışveriş bile yapamıyorm ne günlere düştük
ozlemfatih Merveyenianne Benim gibi bir anne daha aynı kaderi yaşıyoruz bu kötü günler bir an önce geçer inşallah
Ednrrr Rumit new life markasının efa mom takviyesini kullanıyorum bir de hamurişi kızartmadan uzak duruyorum süt yoğurt peynir bol tüketiyorum
Ebrulig Bizde 15. Haftamıza girdik🙏 12. Haftada duruşu kıza benziyor dedi. 13. Haftada kontrol için gittiğimde kestiremiyorum dedi. Bir sonraki muayene 18. Haftada olacak. Virüs nedeniyle de hiç gitmek bile istemiyorum. Şu an kızım diye seviyoruz🌸🤷🏻♀️
Lazah Cerenn06 Aa benim doğumda 9 eylül görünüyor ceren hanım aynıyız inşaallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Nargiss Merhabe Eylul anneleri hepimiz sagsalim aliriz inwAllah kucagimiza bana doktor 14 eylul soyledi.16+3 haftadayim.
Fatos4520 ozlemfatih bizde 17 haftaligiz 12. Haftamda erkek gibi dedi doktor ama birdahaki kontrol.de ogrenecektik koronadan bizde mağdur olduk bu sene erkeke senesi diyorlar baksanıza çoğu anne adayı erkek demişler Allah hepimize sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin 🤗🤗
Lazah Cerenn06 henüz değil mayısın 5 inde randevum var onda öğreneceğim Allah izin verirse sizinkinin cinsiyeti bellimi