Aysenurayhan Birhemsire_anne inşallah bakın bu da bizim bebek bugün göstermedi yan 🤣https://i.imgyukle.com/2020/03/05/n4sxwy.jpg
Birhemsire_anne Aysenurayhan ya ben kadındoğum uzman hemşiresiyim ama şu usg kağıtlarından çok şey anlayamıyorum🙈 sanırım ense kalınlıgı ve kemik yapısı da önemli ama sanki erkek gibi geldii
Dildare Aysenurayhan bizimkine doktor 15-20 dk baktı. Testten öğrendik tabii ne göreceğimizi biliyoruz ama görmek istedik. Fink atıyor içerde doğru pozisyona da geldi ama kordon bacak arasında olduğu için göremedik 😂
Dildare Birhemsire_anne merhaba çok memnun oldum 😊 sağlıkla gelsinler de 🙏🏻 Hemşiresiniz anladığım kadarıyla, branşınız nedir?
Birhemsire_anne Dildare Kadındoğum uzman hemşiresiyim yüksek lisans dalım kadındoğum Amin inşallah ilk gebeliğim benim 24 yaşındayım plansız oldu aslında 5 aylık evliyiz🙈
Aysenurayhan Dildare inşallah canum hayirlisi herşeyin ama benm artii yavaş yvas normle dönmüş görüyorum kendimi yemek yapma konusunda koku vs sifirdi ama istek de yoktu
Dildare Birhemsire_anne annem de kadın doğum hemşiresi 😊 ne güzel bir mesleğiniz var 😊 biz de 30 Ağustos’ta evlendik 3 aylık hamileyim ama bizimki planlıydı yaştan dolayı gecikmeyelim dedik şükür ilk seferde de oldu 🙏🏻
Aysenurayhan Canım hep öyle diyorlar bilemedim benim paşam mi desem prenses mi biras beni bekletecek sanırım
Birhemsire_anne Dildare Erkeklerin genital organı dışardan gelişmeye başladığı için öğrenme haftası erken oluyor piremseslerin biraz daha geç oluşuyor bazende bacak arasındaki kordonu erkek genital organı sanıyorlar yanılma payı oluyor o yzden
Aysenurayhan Dildare anladım.ben diğer kızlarını hep 3 aylikken öğrendim bu beni biraz bekletecek ondan ama süt mide için bana çok iyi geliyor ılık süt
Birhemsire_anne Dildare Aynen öyle gerçekten adaçayı içmeyelimde diğer bitki çaylarınıda gelişi güzel içmemeliyiz pelvik kasları gevşetiyor çünkü
Birhemsire_anne Dildare çok şükür bizimde öyle Rabbimin bize hediyesi🤲🏻 İsteyen herkese nasip olsun inşallah
d190516 Dildare bende öyle 🙃içimden erkek gibi geçiyo galiba gönlüm de ondan yana oğlumda da baştan beri hissetmiştim hatta evlenmeden bile 🙈sağlıklı olsun gerçekten gerisi umrumda değil
Aysenurayhan Birhemsire_anne evet ama deneyimli doktor olması da önemli sözde özele gittim ama kadın 37 senelik doktor hicbirsey bilmiyordu devlet hastanesindeki doktorum bin kat iyiydi ondan
Dildare Birhemsire_anne inşallah kim ne zaman anne olmak isterse nasip olsun 🙏🏻 Dünyanın en güzel duygusu 😊 henüz hareketlerini hissetmiyoruz tabii çok erken sadece seğirmeler oluyor arada ama ultrasonda hareket ettiğini gördüğümde bile dünyalar benim oldu 😊
Birhemsire_anne Aysenurayhan Evet deneyim çok önemli gerçekten inşallah bende bu kontrolümde öğrenirim🙈
Birhemsire_anne Dildare bizde ilk kalp atışlarnı duyduğumzda o an yaşadğmız hislerin tarifi yoktur 😌 çok fazla eleştiri aldım daha küçüksün evlendigin gibi hamile kaldın gibi ama ben hiç birini umursamıyorum açıkçası annelik duygusu paha biçilemez
Bsrlmnemr Dildare anladım canım hayırlısı olsun hepimiz için. Siz de bişi çıkmamış anladığım kadarıyla sevindim. 🌸
Bsrlmnemr Birhemsire_anne ben biliyorum 🙈 gerçi 12. Haftada kesinleştirelim dedi ama yanılma %2 gibi gir şeymiş :) ama hala çok bişi almadım 2 3 parça aldım
Birhemsire_anne Bsrlmnemr yaa öğrendin mi 🙈 peki cinsiyeti neymiş bende haftaya gidicem belki öğrenirim tabi ki hemen çok şey almayacağm ama yavaştan bişeylere başlamak istiyorum