Ruyaaa Dogumdan cikar cikmaz bisey pek kaybetmiyorsunuz cunku surekli serum vs veriyorlareve geldikten 2 gun sonra falan odemi vs atinca kilokaybediyorsunuz.
Ruhsuz Sahranil vallahi hiç almadım evde de tartılıyorum sürekli sağlık ocağında da hep aynı ebem de şaşırıyor doktor da sürekli bundan sonra alırsın diyor ama ben almıyorum şeker çıktı erken haftalarda diyet yapıyorum ondan kaynaklı demek ki
Mekamu 3 kilo çocuk olsa 2 kilo da su, plesanta falan 5 kilo gitmesini umuyorum 😀 ama çevremdekilerin bebekten hemen sonra kilosunun gittiğini gördüm. Korkmuyorum kalan kilodan 😀
Suzan_arslan 1Anne_ canım veriyorsun tasa etme.bi de bebeklerin emekleme,yürume sureci var.hep hareket halinde oluyorsun.
Suzan_arslan Sahranil canım hiç korkma.benim doğum spinal sezeryandı üstelik. Çok iyi geçti. En ağır dönem 2 gün onda da hastanede zaten kontrol halindesin.ki ağır dedigime bakma beni ayağa kaldırıp yürüttükten sonra (ameliyattan 6 saat sonra)ben bebegimi kendim bile alabiliyirdum.kulaktan dolma laflara inanmayın sezeryanla ilgili.yaşayan insanların tecrübelerini sorun.ayrıca 3.sezeryanımdı benim.millet o kadar dedi 11 yıl ara verdin biraz zor olur şimdi toparlanmak falan vs...ama gayet başarılı idi.