gzde_cinar Ilk bebegimde 54 ile hamile kaldim 71le doguma girdim. Dogumdan ciktim 2 kilo gitmişti. Sonra hepsini verdim. Emzirdikce gitti. Emzirmeyi biraktim 10 kilo aldim. Veee hamile kaldim. 64 ile hamile kaldim suan 74 kiloyum. 35 haftalik oldu bebisim insallah gider hepsi 😍😍😍
Bellazarea gzde_cinar Hayatım 2 kgdan fazla gitmiştir, düşünürsek plasenta ve bebeğin kendi kilosu var, en az 4 kg gitmiş olması gerekir
Sumeyye_g Sahranil kişiden kişiye değişiyor canım bazılarında 5 bazılarında daha fazla normal Doğumda sezeryana göre daha fazla diyorlar
Elif578 Peki bu kilosu gidenler normal doğum mu sezeryan mı oldu ? normal doğumda daha mı fazla gidiyor ? sezeryan olanlarda nasıl gidiyor göbeği ne zamanda iniyor acaba ?
Bellazarea Ben 63 ile hamile kaldım, 72 ile doğuma girdim, doğumdan sonra açıkçası tartılmadım şuan doğumdan sonraki 2. haftamdayım ve 60 kiloyum, veriliyor kilolar dert etmeyin
gzde_cinar Bellazarea gitmedi vallahi hatta bebegim zaten 3500 dogdu nasi olur demistim. 😂😂 ama dogumdan sonra elim ayagim (burnum bile) kocaman olmuştu.
gzde_cinar Bellazarea gitmedi vallahi hatta bebegim zaten 3500 dogdu nasi olur demistim. 😂😂 ama dogumdan sonra elim ayagim (burnum bile) kocaman olmuştu.
Bellazarea gzde_cinar Ödemden olmuştur o zaman, bende de şaşırtıcı bir şekilde hiç ödem olmadı doğum sonrası, şok oldum 😂😂😂
tambirminnos Sahranil oğlum 3 kilo doğdu 3 kilo gitmisti sadece benden anlamadım okadar suyu felan nereye gitti 😂
gzde_cinar Bellazarea evet baya ödem vardı. Hayatımızda aldığımız en guzel kilolar bence bebeklerimiz saglikli olsun gerisi hic onemli degil 😍😍😍
Bellazarea gzde_cinar kesinlikle öyle, ben çabuk kilo verdim, vermeye devam ediyorum, ama maalesef bebeğimi emziremiyorum, göğüs uclarım delik oldu yaralardan...keşke kilo alsaydım ama emzirebilseydim bebeğimi diyorum...
gzde_cinar Bellazarea sütun varsa eger emzirmeden önce sütünle göğüs ucunu nemlendir. En guzel ilac bence. Cok zor bian önce iyileşir insallah.