Dorati Buket38 lele ile elele baby farklı marka dıye biliyorum ama yanılıyomuyım bilmiyorum çünkü elelebayb in internet sitesindede tüm bayiilerindede istediğim araba 1300 lira
zekurt Etak86 kiminle konuştuysam çok memnun yaa. Hiç şikayet duymadım bayadır araştırıyorum. Bende daha almadım ama canım galiba kahverengi allroad alacağm❤
Etak86 zekurt bende çok beğendim hem hafif hemde iç kumaşı terletmeyecek gibi geldi Bende onu alacağım büyük ihtimalle 😊
Gucluoya Zeynepam heryerde indirimdeydi şimdi bakdim internetten kalkmış. Ama hala civilde quantum modeli indirimde. Belki sadece benim bulunduğum yerde dir.
Busranurasikk Elif5305 canım Prego quatro baktım ama araba içindeyken kapanmıyor ve bu da bana zorluk çıkarır diye vazgeçtim Prego Titan modeli önerildi bana ve fiyatı 1300 bence sende bunu iyice araştır derim, benim alacağım araba Prego Titan yani ☺
Elifs BaharYlmaz goruntu olarak cok guzel e bebek in kendi urunu.park yatagini aldik biz de.ama magazada bebek arabasinin teshirini goremedigim icin cesaret edemedim netten almaya.kullandiniz mi siz hic
Minikpirincim Elif5305 canim kesinlikle nunaya bak derim. Nuna pepp harika bir urun. Suan yeni cikan modeli de tavo . Bakmadan bebek arabasi alma
Minikmucizem1 Elif5305 bi bebek arabasına da o kadar werme bence 300 400 İdeal zaten çocuk çabuk büyüyor ona bile binmiyorlar yürümeye başlayınca yazık edersn
Kubar Minikmucizem1 300 400 mu tatlım okadar değil ya çok dandik olurlar en fazla bi çocuk kullanır tek çocuk düşünen alsın tabi ama2 3 çocuk veya benim gibi daha fazla dusunenler bitane alsınlar sağlam olsun en güzel i bin tl civarı bence
Hanifee Burcuckc Kraft fit nerde indirimdeydi acaba geçen hafta bende onu almak istiyorum ama her yerde 2000 tl
Burcuckc Hanifee walla ben izmirdeyim foça yolunda novada outlet var şirin baby kidste indirimdeydi 1700e aldık.
kayraninannesi Hanifee şuan ebebekte kampanyalar var her 150 tl ye 50 tl hediye çeki veriyorlar bu kampanyadan faydalanarak o bebek arabasını alabilirsin
XveAnnesi Elif5305 internet den alacaktım bi kac magza gezince güvenemedim görmeden almak istedim cok model ve ceşit var cadillac casual quantum cok begendim kullanımı rahat hafif iç bedi cok hoşuma ve her parcası sökülüp yıkanıyor makinede