GldnUysll Elif5305 merhabar 1 nisan a kadar civilde indirim var henuz ďogum yapmadim ama simdiden bebek arabamizi ve ana kucagimizi aldik baby enzo marka 750 lira travel sistem
Hanifee GldnUysll bende o arabayı çok beğendim ama puseti oto koltuğu olmuyor maalesef o yüzden vazgeçtim.
Beyzaerg Elif5305 nuna pepp lux bakabilirsiniz e bebekten ben aparati ve pusetinide aldim ayriyetten ama cok ovuldu araba cidden cok rahat kucuk kiz kardesimde denedim🙂))))
rmysaa06 GzdeelikAkbacak kaynanaları zaten bi odaya sokup kitlemek lazım ya 😡 herşeye muhalefetler zaten battaniyesi falan oluyor
baharclk GzdeelikAkbacak 🤔 konuya yabanciyim ama cumle dikkatinimi cekti, o ne cüretle karısıyomus acaba herkes kullanıyor hepsimi yanlis yapiyor kimsenin haberi yok 😏
MintiriskamM Gzd bende elele allroad ı gördüm ve beğendim. Daha almadık ama kısmetse alıcaz 😊 güle güle kullanın
Bannesi Obsesifk Aynı arabayı bizde aldık e bebekten Joie Mirus hem çift yönlü hemde baston. Travel system alanlar sonradan baston almak zorunda kalıyormuş.
Obsesifk Bannesi aynen bende o yüzden aldım kuzenim bile 1500tlye almış kız sığmamaya başlayınca mecbur baston almış bidaha hem ona istersen joienin puseti uyuyor öyle travel oluyor