Kubar Kubar gogleden baktım ne olduğuna ama aceba direk o alinsa olmaz mı yeni doğmuşken arabaya zaten ihtiyaç olurmuki
Ozgun Mamas papas ocarro aldık e-bebekten 1200 tl de hediye çeki verdi onunla da maxi cosi cabriofix ve diğer ıvır zıvırlarını aldık iyi kampanya gerçekten
Merveyuce Ozgun mağazadan bebek arabası alip.24 saat sonra çekinizle alişveriş yapabildiniz mi o çekle.ya bende bebek arabası aldim.24 saat geçti yarın gitsem eksikleri o çekle tamamlasam olur mu?ebebek uygulamasında çek falan gözükmüyor baktiğimda
Kbrs Ozgun mrb peki hediye çeki nasıl kullanılıyor mesela 700 tl hediye çekini tek seferde kullanıbiliyo muyuz aldığımız herşey bedavaya mı gelmiş oluyo yoksa limit var mı
Kubar KbraGndz ben kullanmadım canım sadece çok araştırdım ve onu almaya karar verdim e bebekte vardı bitti su an yok ama bask a sitelerde 790 liraya var oralardan bakabilirsin
MihribanG Alpaslanveannesi araba bence kesinlikle gerekli bizim bebeğimiz daha bi haftalık hastane kontrolleri sağlıkocagı kontrolleri falan oluyo özel arabayla gidiyoruz ama hastane içinde veya sağlık ocagında falan baya işimize yaradı hem çocuk rahat ediyo hemde biz 🤗 ben Pierre cardin alias aldım sürüşü çok hafif kendi etrafında 360 derece kolaylıkla dönebiliyor frenli sürüşü mükemmel tavsiye ederim ama fiyatı biraz pahalı takip ederseniz internetten indirimli bulabilirsiniz 🙏
sblgzgn Aslanannesi güzel günlerde kullanın 🙏 Biz henüz almadık, prego laon modeline bakmaya gittiğimizde satış temsilcisi bizi quatro almaya ikna etti 😊 sipariş vereceğiz bakalım, inşallah memnun kalırız 🤗
Didemalkanendik Alpaslanveannesi oğlumda kullandım ama kızımda kullanmayı düşünmüyorum gerçi oğlum kanguruda hiç durmamıstı bide o yönü var bazı bebekler durmuyor maalesef
rmysaa06 Bluove çok memnunum kuzum özellik olarakta kullanımı cok rahat bi mağazaya gidip incele bence
Evrem94 rmysaa06 bende cok beyendugum kraftin o modelini ama dediginiz gibi suan 2300 tl civari insallah indirime girerde alirim hemen 😍 haziran dogumum ALLAH im nasip ederse o yuzden mayisa kadar vaktim var siz memnun musunuz kullaniyormusunuz gorseldeki gibi kalitelimi acaba?
rmysaa06 Evrem94 doğumum 2 gün sonra henüz kullanmak nasip olmadı 😍 kullanınca söz yazıcam burdan size 🙈🙈 Ama evin içinde sürekli kullanıyoruz çok rahat 😅😅
Deletedmom404 Zelihabalci herhangi bi sıkıntı çıkmadı mı ne zaman aldınız siz direk Facebook’tan mı sipariş verdiniz elinize ne kadar sürede ulaştı ve ekstra ödeme yaptınız mı kusura bakmayın çok soru sordum da bende almak istiyorum 😊
Ozlemm Elif5305 ben chicco nun modellerini cok begendim 360 derece donuyo falan cok kullanisli.. bi bakin isterseniz