GlUysal AylinIlerKaar https://www.e-bebek.com/kraft-twist-xlx-travel-sistem-bebek-arabasi-p-kra-btha3049mf005x/?gclid=EAIaIQobChMIyP-JmIOa2gIV6LvtCh3zOw1gEAQYASABEgJTe_D_BwE Linki tıkla bahsettıgım bebek arabasının linki
Kubar Heycanlianne tatlim 150ye bile araba var ama dandik oluyorlar beneto bile kiriliyormus kullanıcı yorumlarında çok şikayet var lalebaby güzel aslında e bebeğe gelenlerden sağlam duruyor yorumlarıda muhtsem 740 civarıydı
Homozigotmutant Elif5305 chicco sprint travel sistem araştırın çok araştırdık memnun kalacağıma Eminim . Sadece şunu diyeyim ne alırsanız alın bir süre sonra baston puset isteyeceksiniz 😊
Cgdmtkrozdmr Hanifee sakaryada yaşıyorum ben genç bebe diye bi mağazadan son ürün olduğu için epey indirimli 1200tlye aldım.
1PrensAnnesiii Berenaysed selam canım memnunmusun bizde bugün aşdık sen hangi rengini aldın ben çok kararsız kaldım renginde
Berenaysed 1PrensAnnesiii ben daha kullanmaya başlamadım ama en kullanışlı o bence katlaması da çok kolay gri aldım bide gri pembe puset örtüsü yaptırdım çok şık suruyo
kckynssna Heycanlianne çok güzel bir araba gerçekten de gidin görün alın derim 😍 ben değil ama abimler kullanıyor bende bazen yeğenimi gezdirirken kullanıyorum harika bir ürün😍
Aslanannesi sblgzgn bende bu modeli aldım. Ama henüz bebeğim doğmadı inşallah memnun kalırım çok beğenerek aldım.
sblgzgn Aslanannesi güzel günlerde kullanın 🙏 Biz henüz almadık, prego laon modeline bakmaya gittiğimizde satış temsilcisi bizi quatro almaya ikna etti 😊 sipariş vereceğiz bakalım, inşallah memnun kalırız 🤗