simsekkiz8 Canan2605 bende kiz diye tutdurmusdum kendim cok istiyodum kiz esimde bende ama erkek oldu kismet💙 bidahakime kiz olur insallah
Sedley Canan2605 Bizde 16+2 olduk zaman hiç geçmiyor 🤗🤗 oğluşum olacak inşallah zaman geçse sağlıkla kucağıma alsam 😍😍 doktora gitmeme daha 2 hafta var zaman durdu 🙈🙈
Karadenizf 17 haftamız bitti bugün. 1 haftadır hareketlerini hissediyorum özellikle sabahları. Ama bugün hissetmedim . İnşallah iyidir oğluşum 🥰🥰
Deletedmom327 Canan2605 bizim tüm aile erkek diye tahmin etti hepimizin tahminide tuttu :) 16. haftada öğrendik bizde.annem rüyasında görmüştü kardeşimde erkek hissetttiğini söylemişti.sağlıklı olsun da cinsiyet sorun değil ama insan merak ediyor haliyle:)
Canan2605 30ekim19 erkek tarafi bizde de var tutturmasi ama esim benden yana boswer milleti Rabbim hayirlisii nasip etsin insALLAH 😊
anneadayi_ İlk bebegimiz inşallah 33+0 iz aslında içten içe kızım olsun istiyordum ama Allah erkek bebek nasip etti hayırlısı sağlıklı olsun da ne diyelim🙏
Gamzegrgl İlk gözağrımız kızımızla 30+5 haftalığız 🙃 Eşim hep erkek olsun derdi şimdi kızımızı daha ayrı bir heyecan ile bekliyor 🙃 Hamileliğim rahat geçiyor da daha isim konusunda kararsızız 😂
Havvabuzoba Benimde ilk gebeliğim 12+5 haftalık hamileyim dün doktora gittik ve %70 erkek dedi eşim kız çocuklarını çok seviyor değişebilir mi bilmiyorum ama benim için hiç fark etmiyor hayırlı sağlıklı olsun o yeter 🐣 ♥️🤗
Merve_kucuk Canan2605 İlk hamileliğim 😊 31+1 günlüğüz prenses Miray kızımla 😍 Cinsiyet ayrımı yok bizde sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter 🙏🏻💕
Nurcannkarakus Canan2605 bizde bugun 32 haftalık olduk benimde eşim kız çocuklarına çok düşkün ve cinsiyetini ogrenmeden once sürekli rüyasında kız çocuğu görüyodu ve prensesimiz olcak inşallah 😍🤗