Azracan Sevoeco25 canım lütfen öyle deme ben tamam 13 sene beklerim artık herşey deneye deneye vücut beyin yoruldu sen şimdi vücuduma baksan hepsi tuy benim kayın pederim diyordu ben hamile kalırım bu gelin kalmaz o derece bi baktım hamileyim hiç ummadığım anda umut allah
SeHer1909 Sevoeco25 sen böyle kendi kendini yıpratırken Rabbim planını yapmıştır üzülme. Benim arkadaşım iki yıl tedavi gördü yok olmicak dedi tüm tedavileri bi kesti hooop hamile 😇 ve ne yaptı soğan kürü 😀 tıp güzel şey lakin bi araştırın isterseniz eskilerin de bir bildiği oluyor. Ama hamile olmadıgınızdan emin olun öyle
Ayisigi Sevoeco25 Clife macun aldınızmı ben onu kullandığım ay hamile kaldim bence deneyin instada var sayfası Allah’ın izniyle inş en yakın zamanda hsmile kalırsınjz bnde o süreçlerden geçtim
Dilos1645 Sevoeco25 adetin kac gün gecti bilmiyorum ama benim de adetim beş gün gecmişti acillik olmuştum doktora adetimin geciktigini söyledim test sonucu negatif cıkmıstı 7.gün hala adet olmadım ıdrar testi yaptırdım yine cıkmadı taki adetimin üzerineen 14 gün gecince cıktı ve hamile degilim niye adet olmuyorum diye cok da agladım hic moralini bozma rabbim tez vakitte sana da nasip etsin 🙏🏻🧿
Meslina06 Sevoeco25 canım erken bence bende adetten önce baktırmıştım 0 değildi doktor yok da diyemiyorum var da diyemiyorum dedi bende 2 güne bir gidip kan verdim adetim Bi hafta vardı betam 5 olunca var dedi ondan dolayı sende bekle biraz adet olmasan tekrar ver belki yeni oluşuyodur yine umutlanma olmazsa üzülürsün dua et bol bol herşey rabbim den 🙏
Sevoeco25 Meslina06 bacım inşallah benim de öyle olur umut Allahtan eşim çok uzuluyo ona çok üzülüyorum
Mavi87 Sevoeco25 Ah ahh, bu ay bende yıkıldım, çok çok üzüldüm. Mutsuzum, durgunum hiç konuşasım yok kimseyle. Zor ya seni anlıyorum. Allah sana bana, bizler gibi çok isteyenlere en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻😔
BusraDevlet83 Sevoeco25 Herşeyin bir zamanı var. Allah sizin için en güzelini planliyordur eminim. Vardır bir bildiği .. Herkesin bir sınavı var. Ben de tedavi ile hamileyim. Ne süreçlerden geçtim. Ve üstelik inanıyorum ki sizden çok daha büyüğüm. Yani her geçen zaman benim aleyhimeydi. Rabbim'eteslim olduğum an, müjdeli haberi aldık test günü. Ara verin biraz. Dinlensin vücudunuz, kafanız.. Lütfen biraz dirayetli olun. InşAllah çabalarınızın karşılığını alırsınız.
prensannesi_ Sevoeco25 cnm kafaya takma ben 6 ay tedavi gördüm olmadı bıraktım oglum vardı kızım olsun istedim diye çok uğraştım en son pes ettim oldu oldu olmadı olmadı dedim attım kafamdan ara verdim o ay hamileydim ama kimyasal oldu düştü tekrar ne korundum ne bisey olursa olur diye sadece ıncir kuru denedim o kadar takmadım kafama bile tekrar hamile kalmışım yani kafaya takınca olmuyor heray çatlayan yumurta 6 ay boyunca catlamadi catlama ignesine rağmen kistlerle ugrastim ama bosverince kafaya takmayınca oluyor stres çok etkiliyormus onu anladım
Nasippp Sevoeco25 canım üzülme rabbim sağlıklısını ve hayırlısı versin. Çakşır suyu dene bir de bende bu ay içiyorum. Allah nasip ederse herşey olur. Yıpratma kendini
Sevoeco25 BusraDevlet83 Allahrazi olsun haklisin bacım aslında üzülmek boşa herşey Allahtan ama elimde olmadan sitem ettim umutluydum hamile değilsin diyince bi şok oldum şuan ıyim çok şükür