tugciiiii Merhaba Denizlili anneler neler yapıyorsunuz kaç haftalık oldunuz hangi doktora gidiyorsunuz ücretleri ne kadar
Gamze20gamze tugciiiii merhaba canım, 28. Haftadayız biz şükür, bu hafta biraz ağrıların dışında istirahatle geciyor haftalarım, ben denipol semih mun a gidiyorum memnunumda, 100 tl muayene ucreti .
AysennHE tugciiiii merhaba canım 29+0 olduk Erkut harmancilar a gidiyorum aylık 130 TL ücret ödeniyor
Gloria13 tugciiiii Biz de 22+5 oldie bugun. Doktorlar caddesinde evren Ceylan’a gidiyorum 170 TL muayene ücreti
Nur-11 tugciiiii gecen ay Doğum yaptım denipol Hasan telata gidiyordum cok memnundum kendisinden her mesajıma aramama gecenin kaçı olursa olsun sıkılmadan cevap verdi 😊ücreti 100 tl
tugciiiii Gamze20gamze bende cnm cerrahiye gidiyorum Melek çiçek aydın doktorum çok memnunum 30 haftalık oldum biraz korkularım başladı yavaştan
Gamze20gamze tugciiiii ne yalan soyliyim bende de basladi korkular canım 🙆♀️ erken dogum riskimde var , baskilar arttikca çıkıvercek gibi hissediyorum allahım korusun🙏
AysennHE tugciiiii Cook memnunum sadece kadın doğum değil aynı zamanda psikolog gibi ilgisi bilgisi müthiş bir doktor gece gündüz ara birebir ilgilenir sağolsun benim 3.gebeligim bu diğer iki dogumumu onda yaptım nasıl olursa bu doğumumu da onda yapacağım kesinlikle tavsiye ederim ☺️
tugciiiii Gamze20gamze ah o korkular Walla kızlar dua edicez allah yardımcımız olsun hepimizin burdan okuyorum biraz doğum hikayeleri ama yaşamadan anlamıycaz
Nvn00 Kızlar ben nazillide yaşıyorum detaylı ultrason için denizliye gelicem ama sizler hangi hastanede hangi doktorda yaptırdınız. 19+5im şu an doktor tavsiyesi istiyorum 😊
Gamze20gamze Nvn00 ben detayliyi çağrı güven bir perinatolaga yaptirdim özel muayenede ,cok bilgili bir dr tavsiye ederim kesinlikle.
Gamze20gamze tugciiiii aynen öyle canım, rabbim bizede güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah, tüm bebisini bekleyenlere.
Nvn00 Gamze20gamze Ne kadara yaptırdınız Peki? Benim doktorum da onu önerdi kartını verdi henüz arayıp bilgi almadım
Gamze20gamze Nvn00 250 tl canım normal muayene ücreti ,detaylı farketmiyor ,güleryüzlü ve baya bilgili .
tugciiiii Makbus cnm yılbaşından önce bize doğum ve yatak dahil 2300 ikisinde ayni demişti şuan için konuşmadım
Makbus tugciiiii hastaneyi aradım bana da 2500 dediler sezeryan da normal da aynı ücret dediler ama epidurel içinde mi diye sormadım bazı özel hastane de epidurel ekstra oluyor da