Rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah çok güzel bir gün bugün senin için😊🙏ayy doğurasım geldi tekrardan 😂🙈

Nnurmehmet saglicakla kavuşun inşallah 🙈 bende zamanı gelsin de bi an önce kavuşayım istiyorum cok guzel hisler Allah yardımcınız olsun bizlere de dua edin 🌸🌸🙏🏻

Hadi 1 avazda inşallah rabbim yardımcın olsun sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah 🤲

Nnurmehmet doğum yaparken yapılan dua kabul olurmus bizede dua edermisin 2 günümüz kaldı adım Medine 🤗

Nnurmehmet rabbim 1 avazda sağlıklı bir şekilde kucagina almayi nasip etsin inşallah dualarim sizinle

Arkadaşlar 17 saat normal doğum sancısı çektim 6 saati suni sancıydı ve açılmam 3.5 cm de kaldı doğuramadım maalesef çok çok zorluydu o sancılar hele ki nstye bağlıyken korkunçtu 🥺 Son çare artık açılmam da ilerlemeyince doktorumun da kararıyla sezaryene alındım ve kızımı dünyaya getirdim 3.400 gram doğdu kızım şuan yanimda uyuyor mis kokulum anca yazabildim dün saat 3.20de dünyaya geldi 😊 sezaryen de zormus ama dikişlerim çok ağrıyor sanırım daha öncesinde çektiğim 17 saatlik sancılarında etkisi var hala kendime yeni yeni geliyorum o kadar halsiz ve bitkin düşmüştüm ki sancılardan çok şükür kızıma sağ salim kavuştum ama önemli olan bu🤲🥰 Sizlere tavsiyem normal doğum diye asla ama asla ısrar etmeyin çünkü bazı şeyler sizin planladığınız gibi gitmiyor ve acı çektiğinizle kaliyorsunuz 🤷‍♀️ Herkese kolay doğumlar diliyorum ALLAHım bekleyen herkesi yavrusuna sağ salim kavuştursun inşallah 🥰

Nnurmehmet ayy kuzum ya çok geçmiş olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun 😘
      Çok haklısın normal doğum diye tutturmamak lazım bana normal mi sezeryanmi diye sorduklarında yavruma bagli diyorum öncelik normal ama olmayınca elden bir şey gelmez hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum