Kızlar dua eder misiniz kızım ve benim için evde suyum geldi yatışım yapıldı şuan 2.5 cm açılmam var hayırlısı ile kızımı kucağıma alırım inşallah ALLAHım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🥰
Doğuma geldim 🥰
Nnurmehmet Allah saglıkla yavrunla senı kavuştursun inş kolay Doğumun olur☺️
İnsallah kolay bi doğumun olur ssağlıkla gelsin
Esnn Amin inşallah ALLAH razı olsun 🥺🤲
Aysegulssss Amin inşallah ALLAH razı olsun 🤲🥰
Deletedmom337 Amin inşallah inşallah ALLAHım bekleyen herkesi bir avazda kurtarsın inşallah 🤲🥺
Nnurmehmet Rabbim sana bağışlasın sağlıkla kucağına al insallah 🤲
Rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah çok güzel bir gün bugün senin için😊🙏ayy doğurasım geldi tekrardan 😂🙈
Nnurmehmet hadi hayirlisi saglikla al kucagina insallah yavrunu 🤗🤗
Nnurmehmet suyu😍😍rabbim bir ses ile kurtarsın ,sağlıkla gelsin yavrun.Allah yardımcın olsun canım
🤗🤗
Medineygn
Diloselos
Hlya-krcbn
Hepinizden ALLAH razı olsun inşallah sagolun 🤲
Sedos2020 Amin inşallah çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun 🤲🥰
Nnurmehmet insallah kolay bir dogum olur ve saglikla kucagina alirsiniz bebisinizi.. 🙏
Nnurmehmet saglicakla kavuşun inşallah 🙈 bende zamanı gelsin de bi an önce kavuşayım istiyorum cok guzel hisler Allah yardımcınız olsun bizlere de dua edin 🌸🌸🙏🏻
Hadi 1 avazda inşallah rabbim yardımcın olsun sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah 🤲
Nnurmehmet doğum yaparken yapılan dua kabul olurmus bizede dua edermisin 2 günümüz kaldı adım Medine 🤗
Nnurmehmet Sağlıcakla inşallah kucagına alırsın 🙏🙏🙏
Nnurmehmet Allah bir avazda kurtarsın inşallah
Nnurmehmet bi avazda hayirla kucagina al insallah melegini 🙌🤗
Nnurmehmet rabbim 1 avazda sağlıklı bir şekilde kucagina almayi nasip etsin inşallah dualarim sizinle