Tuqceee33 Yumiyum evet, hatta başka bir hastane başka bir doktora dahi gittim, kürtaj olmadan renkli ultrasona da girdim ama malesef😔 inşallah sağlıklı gebeliktir, kürtaj sonra böyle olacağımı tahmin etmiyordum kötüyüm Rabbim kimseye yaşatmasın🌸
sdnrkya Susamvemom görünmüyor baktım ama nasıl yapiyolar bilmiyorum o testlerim yok sadece ultrason sonucu yazıyor normal kist falan yok diye normal galiba 🙄rabbim nasip etmemiş şimdi demek ki🤲
Selmaercan Susamvemom hım çok az olmuş ama kontrol e gittiğinde zaten doktor temizlendi demiyor mu. Bana iyi çok iyi rahim duvarların falan çok temiz hiç sıkıntı yok dedi. Bu arada afetimin 3. Günü ya benmimde azaldı galiba eski halimde ki gibi oluyo adetim bugün biter. İlk 2 gün çok iyiydi.
Susamvemom Selmaercan kontörle gidecem canm bu ay bir ovulasyon la öyle deneyim de zaten doktora gitmekten bıktım o nedenle 1-2 ay ara verdim sonra zaten tedavıye baslıcaz gebelık olmazsa. Hayırlısı olsun 🙏🏻
Selmaercan Susamvemom sabret kuzum biz görüşmüyoruz kapı dibi komşumla o yüzden öyle bişey söz konusu değil. Ama gerçekten insan üzülüyo en yakın arkadaşımın 5 aylık kız o var her gün beraberiz. Onları görünce ne güzel yaa ibşallah benimde böyle bi kızım olur diye içimden çok geciyo. Zaman her şey gösterecek inşallah
Susamvemom Selmaercan gösterecek tabi biz su an sınavdayız en güzel sekılde gececez ınsallah bu günleri gülerek hatırlıyacagız çocuklarımıza anlatacagız ınsallah sen yeterki hayalerınden ve umudundan vazgeçme hepsı olacak en yakın zamanda bence 😍
Rozmari Susamvemom adetim gelsin hem iki günde bir deneyip hem de ovülasyonla takip ederim 😂 katılırım siZe sen ne zaman başlayacaksın
Susamvemom Rozmari ben birazdan yapıcam kuzum bugun başlıyorum bakalım bide yarın soğan suyuna başlıyorum 🥰
Ergluhilal Selam kizlar ben de kasım 2019 da bos gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Bu ay sanki o hamileligimdeki gibi kasıgimda agri var. Ama adete 5 gun kala erken gebelik testi yaptim dun negatif cikti. Erken gebelik testi negatif cikip sonra pozitif olan var mi acaba?
Tuqceee33 Ergluhilal çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin🌸 boş gebelik sonrası doktor bekleme süresi verdi mi 3 hafta önce bende boş gebelikten kürtaj oldum, kontrole gittiğimde doktorum herşey yolunda bekleme dedi bana bende zor gebe kalmıştım o yüzden beklemek istemiyordum zaten zor gebe kalmıştım😔
Susamvemom https://imgyukle.com/i/JPlW90 Ben basladım ovulasyona ınsallah bu ay olur kızlar su an daha yok yumurtlama sanki☺️
BegumIscanTunc Susamvemom amin canım benim ama inşallah rabbim sanada nasip eder bu ay gönlünü ferah tut rabbim Birbirimize olan dualarımızı Kabul etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻Şu mübarek üç ayların hürmetine isteyen herkese nasip etsin içinde bizlerede 🙏🏻🤲🏻☺️
Susamvemom BegumIscanTunc inşallah bu mübarek aylar niyetine guzel haberler alırız canım ınsalalh 🤲🏻♥️
Ergluhilal Yumiyum 7 bucuk haftalikken falan bos gebelik olabilir dendi. 9. Haftada aldirdik. Ama doktoruma cok güveniyordum ona ragmen baska bir doktora daha gittim. Ikisi de beklemeye hic gerek yok içinde yolk sac denilen yapi bile olmadigini soyledi sonra da aldırdık
Yumiyum Ergluhilal bu sürede herhangi bir kanama,bel ağrısı yaşadınız mi acaba? Cok gecmis olsun bu arada
Ergluhilal Tuqceee33 amin canim cok tesekkur ederim. Evet doktor bana 2 adet donemi beklememi söyledi. Hatta kurtaj sonrasi kontrolde her sey yolunda rahim kendini toparlamis demisti ama yine de 2 adet donemi beklememi soyledi. (Bu arada ilk adetimi hemen 1 ay sonra oldum. Ama 2. Adetimi sonrasinda 2 bucuk ay sonra oldum 🤦🏼♀️ baya beklemis olduk yani)
Ergluhilal Yumiyum tesekkur ederim.. Hayır hic bir sey yasamadim ama mesela bende aşıri uyku hali vardi bos gebeligi ogrenmeden 2 3 gun once uykum falan gelmemeye baslamisti. Demek ki bunlar bir belirtiymis