Susamvemom Selmaercan ay guzel bısey aslında valla benım bu ay adetim cok sıkıntılıydı cnm ya 1-2 gün sürdü su an bitti mesela adet toplam 10 Damla olmamıştır kahverengi geldi bide😔
Selmaercan Susamvemom olsun belki 2. Adetin çok olur. Benimde bakalımnkac gün sürecek çok sürmez muhtemelen de ama maksat az ya da çok olsun 2 ayı doldurayım😄
Selmaercan Susamvemom uygulamayı bende silemedim yaa 😢 çok zor gerçekten yaşanılan üstelik 2 komşumda hamile bende daha çok imreniyorum ya biraz da üzülüyorum işte napayım
Susamvemom Selmaercan benım en yakın arkadaşım hamıle cok yardımcı oluyorum ona ama içim öyle yanıyor ki 😔 Allahım sabır versin ne diyim ımtıhandayız
Susamvemom Selmaercan valla kötü bısey az gelmesi mesala bu ay hiç umudum yok cubku rahım tam temızlenemedı gibi hissediyorum 10 damla oldu bitti sadece neyse artık dıger aya kaldı umutlar 🥴
BegumIscanTunc Susamvemom inşallah ben yarından sonra başlıcam cumarteside doktor kontrolüm var oda yumurtlama takibimi yapıcak ikisini bir arada götürcem artık rabbim inşallah bu sefer hayırlısını nasip eder hepimize 🤲🏻🤲🏻🥰
Susamvemom BegumIscanTunc bende bugun basladım canm ınsallah guzel haberler alırız bu ay bakalım benım cok ümidim yok ama ınsallah siz kalırsınız bu ay sağlıklı bir sekılde 😍🤲🏻
sinber Susamvemom hayırlısı inşallah canım ben ovulasyonu kendimi ne kdr tanıdığımı anlamak için yaptım o yüzden devam etmicem çnk gerçekten etkiliyor ne kdr engel olmaya çalışsan da heyecanlandırıyor vs bence sen de yapma derim ben şimdi atalık tohum bulmaya çalışıyorum hakiki tohumlardan bir kaç çeşit buldum onları pet bardaklara ektim birer ikişer yerime sığdırabileceğim kdr onlarla ilgileniyorum gözlemliyorum örgüye başladım dışarda işlerim var onları halleşiyorum derken sat üzerinden 9 gün geçmiş bile tavsiye ederim zihnini boşaltmaya çalış hayırlısıyla en kısa zamanda olur inşallah
Susamvemom sinber valla canım ben gerçekten zaten öylesıne yapcam iyi olıyor kafa dagıtıyorum 🤲🏻 Bende kursa yazılmayı düşünüyorum burda kurs bulamıyorum hayırlısı canım Rabbım ınsallah sağlıklı bir şekilde hemencecik nasip eder bizde anne oluruz 🤍
Susamvemom sdnrkya hormon degerlerıne hıc bakılmadı mı canım mesala fsh lh prolaktın bunlar gebelık ıcın onemlı asljnda
nisan-23 Kiwi12 Kalan sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin insaAllah bende 20 haftalik bebeğimi kaybettim birbucuk yıl önce bebekte bir sorun yoktu benim servikal yetmezliken düştü doğduğunda canlıydi insanın aklına gelince kötü oluyor 1 yıl öncede miyim ameliyatı oldum. 6 aydır korunmuyorum gebe kalmadı malesef buarada 8 yaşında bir kızım var. ikiside normal gebelik Rabbim bizde nasip eder insaAllah her adet öncesi umutlaniyorum sonra fiyasko hangi sehirdesinjiz nerde takip oluyorsunuz
Kiwi12 nisan-23 inan canım seni çok iyi anlıyorum haklısın çok zor oluyor ben pes ettim çok kafama takıyorum üzülüyorum diye sonra umursamayibca oldu Allah büyük veren de o alan da vardır her serde bı hayır her hayırda bı şer Rabbim en kisa zamanda sağlıkla kucağına bi bebek verir inşallah kuzum🤗
Susamvemom nevaMustafa kan testi yaptın mı cnm bence doktora git kan testi yaptır yoksa zaten söktürücü kullanırsın daha fazla bekleme valla ben 15 gün bekledim pısma oldum 🤦🏼♀️
nevaMustafa Susamvemom kan testini dün verdim tık yok degerler normal hormonsal olablir dedi olmazsa kadın doguma gidicem
sdnrkya Susamvemom yok canım ya yani bakildiysada bana bişe söylenmedi herşey normal bı sıkınti yok dendi 🤷
BegumIscanTunc Susamvemom amin canım benim ama inşallah rabbim sanada nasip eder bu ay gönlünü ferah tut rabbim Birbirimize olan dualarımızı Kabul etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻Şu mübarek üç ayların hürmetine isteyen herkese nasip etsin içinde bizlerede 🙏🏻🤲🏻☺️
Selmaercan Susamvemom hım çok az olmuş ama kontrol e gittiğinde zaten doktor temizlendi demiyor mu. Bana iyi çok iyi rahim duvarların falan çok temiz hiç sıkıntı yok dedi. Bu arada afetimin 3. Günü ya benmimde azaldı galiba eski halimde ki gibi oluyo adetim bugün biter. İlk 2 gün çok iyiydi.
Selmaercan Susamvemom sabret kuzum biz görüşmüyoruz kapı dibi komşumla o yüzden öyle bişey söz konusu değil. Ama gerçekten insan üzülüyo en yakın arkadaşımın 5 aylık kız o var her gün beraberiz. Onları görünce ne güzel yaa ibşallah benimde böyle bi kızım olur diye içimden çok geciyo. Zaman her şey gösterecek inşallah
Susamvemom sdnrkya normal dedıyse doktorun normaldir o zaman canm 🙏🏻 Yda testlerı yaptıysa eger e-nabızdan bakabilirsin
Tuqceee33 Yumiyum 5+6 da gittim keseyi gördük, 2 hafta sonra 7+6 kalp atışı için gittiğimizde kalp atışını duyamadık. Ertesi gün 8 haftalıktı kürtaj oldum. Boş gebelik sadece ultrasondan görünebilen bir durummuş. Tüm gebelik belirtilerim vardı, hiç bir şekilde kanamam yoktu çok değişik Allah kimseye yaşatmasın😔
Yumiyum Tuqceee33 boş gebelik olduğunuz nasıl anlaşıldı 😐 bebek mi görünmedi? Kac haftaya kadar beklediniz?
Yumiyum Tuqceee33 bende şuan 6 haftaligim kese var gelişiyor ama henuz bebek görünmedi doktorum küçük daha yada kilodan olabilir dedi,diger hafta kesin görmemiz lazim dedi bende de şükür kanama vs yok. Endişeliyim ya boş gebelikse diye? Gerçekten süreç çok zor 😐 alttan ultrasonla muane etmişmiydi? Ben istemedim ama haftaya ettirmeyi düşünüyorum
sdnrkya Susamvemom görünmüyor baktım ama nasıl yapiyolar bilmiyorum o testlerim yok sadece ultrason sonucu yazıyor normal kist falan yok diye normal galiba 🙄rabbim nasip etmemiş şimdi demek ki🤲
Tuqceee33 Yumiyum evet, hatta başka bir hastane başka bir doktora dahi gittim, kürtaj olmadan renkli ultrasona da girdim ama malesef😔 inşallah sağlıklı gebeliktir, kürtaj sonra böyle olacağımı tahmin etmiyordum kötüyüm Rabbim kimseye yaşatmasın🌸