Buse91 Iclalgoleli yok benim kabızlık dışında şuan bi problemim yok çok şükür demir ilacı mahvediyo beni😕Doktorunuza söylediniz mi? Bebişler büyüdükçe organlar yer değiştiriyor belki ondan olabilir. Siz mutlaka paylaşın doktorunuzla ama önemli bişey olabilir
NihalBurak 21+6 dayız bizde geçen hafta tartışmıştım 4 kilo almışım hiç bi kıyafetim olmuyor artık yazlık elbise giymeye başladım onların beli lastikli diye 🤦🏼♀️😂
Arzu_54 Buse91 verip aldığımı saymazsam ilk başladığım kilomla 3 kilo aldım ama doktor dikkat et dedi 🤷♀️
Buse91 Arzu_54 gayet iyi bence 3 kilo. Bu biraz bünye meselesi sanırım o kadar dikkat edip yürüdüğüm halde kilo alıyorum ben😕
Rumis 25 hafta 3 kilo kızlar nazar edin de ben de bi alıyım artık ya 50 kiloyum kilo almak istiyorum😝
Ellans 6 kilo aldım. Kiloya takılmıyorum ama 22 ye geldım gelelı karın agrısı cekıyorum sankı yukarı yukarı ıtiyor bebek ve organlarım oynuyor. gecelerıde uyuyamıyorum tekmelerden ama dort gözle bekliyorum oğlumu 🥰😍
Donegul23 Buse91 bulantı istifam ilk 3 ayda çok oldu ondandır muhakkak bebek alıyor demişti doktorum beslenmeme çok dikkat ettim
Asl_93 Buse91 canım ben 20+3 oldum 🥰 59 ile hamile kaldım bu gün 60,5 geldim 🙈 tam 1,5 kg almışım ☺️🤗
Umtygt1620 Buse91 bulantim cok aşırıydı artik ağlıyordum nezmn gececek diye hicbisey yiyemedim simdi duzeldim biraz