Umtygt1620 Buse91 Ben hamileligim basindan bes kilo verdim zaten almadım yarin kontrolüm var bakalim aldimmi
Iclalgoleli Buse91 7 kilo aldım bende 😔 ve bi kaç gündür inanılmaz ağrım var sizde de oluyor mu ? Karnımdan böbreklerime doğru
Bossmanager 44 kilo ile başladım suan 52 yim 😕🙄 cok fazla aldım ama öncesinde cok zayıf olduğumdan 52 gayet normal duruyor , ama ne yapsamta daha hızlı almasam diyorum..
Buse91 Bossmanager baya zayıf kalmışsınız siz diğer gebeliklere göre fazla almanız normal. Bende hala s beden giyiyorum ama göbüşten olmuyo kıyafetlerim🤷♀️
Buse91 Umtygt1620 bulantınız mı oldu?😕 benim hiç bulantım kusmam vs hiç bişey olmadı o yüzden biraz fazla aldım sanırım😒
MzyynSrctn Buse91 canım sır yok çünkü kilolu hamile kaldım 😂😂 76yla hamile kaldım 78.5 şuan . Gündüz canım ne isterse yedim akşam saat 8de yeme içmeyi kestim. Bide ilk 3 ay canım hiç tatlı istemedi benim.
Buse91 MzyynSrctn anladım☺️ Ben hamilelikten önce kilo almak için mama içen bi tiptim. Ekmeği şekeri tuzu kestiğim halde şuan anlamsız kilo alıyorum bakalım napıcam:)
Umtygt1620 Buse91 bulantim cok aşırıydı artik ağlıyordum nezmn gececek diye hicbisey yiyemedim simdi duzeldim biraz
MzyynSrctn Buse91 bebişler sağlıklı olsun kilo alınıyo veriliyo canım takma kafana . Hamilelik öncesi mama yiyen falan biriysen zaten doğumdan sonra kısa zamanda verirsin kilonu ☺️
Buse91 Iclalgoleli yok benim kabızlık dışında şuan bi problemim yok çok şükür demir ilacı mahvediyo beni😕Doktorunuza söylediniz mi? Bebişler büyüdükçe organlar yer değiştiriyor belki ondan olabilir. Siz mutlaka paylaşın doktorunuzla ama önemli bişey olabilir