Sedefff1 Kızlar 12 haftada kız demişti doktor bugun tam netleşti 15 haftalığım ve kızım olcak 💕 Allahın izniyle 🙏🏻
Naciyee Sedefff1 Allah sağlık ile kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah💕 ilk ay belirtileriniz nasıldı acaba? Benimse ilk aylarım daha belli değil cinsiyeti miğde bulantısı ve kusma çoktu,kokulara karşı çok kötü oluyorum ve ekşi soğuk yemek çok iyi geliyor 😊
Melegimveben Sedefff1 hadi hayırlı olsun kuzum sağlıkla al kucağına inşallah benimde oğlum olacak kısmetse 13. haftada öğrendik🤗🙈
_SLNPSHR_ Benim 12 de hiç gostermedi 14 te tekrar gideceğiz inşallah gösterir 🤗 hayırlı olsun sizede hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah 😊
Sedefff1 _SLNPSHR_ amin çok tesekür ederim cnm inş sizinkide aynı sekilde 14 haftadada inş gösterr kndnii 🙏🏻🙏🏻
Emineslh Sedefff1 değişmesin ya çünkü 2 hafta kızım diye sevdim şimdi oğlum dicem zorlanıyorum 😄 bide doktor net bir şekilde gördüm deyip durdu bakalım detaylıda da erkek derse hazırlık yapcam
Sedefff1 Naciyee tesekür ederim cnm sende saglıkla kucagına al inş 🙏🏻 Çok zorlandım ya 2 ay başımı yastıktan kaldıramıodum ekşi yemiyodum tatlı yiyodum mide bulantısı kokulara karşı duyarlılık aşırı vardı koku halada var tuzlu çok yerdim
Ozgun Bana da 13. haftada kız dedi bugün 16 haftalık olduk kız olduğu kesinleşti sağlıkla kucağımıza alırız inşallah😊😊
Seqnem Riskli gebelik doktorum 12’de erkek dedi, kendi kadın doğumcum 17.haftadan önce görsem de söylemem dedi. Çünkü 17’den önce çıkıntının yönüne göre yorumluyorlar ve o çıkıntı kızda da erkekte de oluyor dedi. 17.hafta baktı ve erkek dedi 🙂