Ebaki Nuriay rica ederim kuzum iki gün sürdü galiba yumurtlama cünkü bnmde böyle olmustu zor catlamıs tı 😊
Gul6100 Yumurtlamada kasik agrisi yada akinti sart degildir . Buna odaklanmayin. Sizin odaklanacaginiz sey testiniz ve gunu gunune yapmaniz lazim duzenli bir sekilde. Sonra muallakta kaliniyor. Teste devam edin
Susamvemom Nuriay tamam cnm ama dedıgım gibi kafa karıstırıyor bunlar. Sen bu günleri degelrndır bir gün durup bir gün ilişki de yapabılrsın.
Af_dmr Nuriay sanki çatlamış gibi ama sen testi bırakma bence canm. Devam et yine ne olur ne olmaz. Bide degerlendir bugünde.
A_C_04 Nuriay canım vallahi Sen en iyisi ya kan vermeye git ya da idrar testi yap Çünkü değişik bir şey Ben anlamadım belki de yumruklamışsın dur daha önce çatlamıştı o yüzden silik çıkıyor Dur ben hiç böyle bir şey görmedim daha önce o yüzden bilgim yok
mom101 Nuriay hamiləlik olanda ovulyasiya testi tünd olur 2 xəttə mən hamiləliyimi ovulyasiya testi ilə öyrəndim ama ovulyasiyamı düzgün göstərmədi
Gizempamuksuturgut Nuriay evet canım ben ovülasyon ile gebe kaldım çatlamış yumurtlama gününü değerlendir
Ebaki mavi0811 inşallah kuzum haber et bna hamile olduğuda Bn Bi 20 gün yokum heral telefon tamire gitcek 🤣🤣
5889BAK Nuriay canım yumurtan çatlamış bugünü de değerlendir yumurtlama değerlendirdiğin zaman kasık bel göğüs ağrısı olması. Normal korkma
Thsjdn Nuriay canim bemce teste devam et cnku cift cizgi koyu cikmasi lazm 1 ci resim gibi degil yanibtestin varsa teste devam et o koyu cizgi varya yumurtlama gunu oyle koyu cikmasi lazm
Kubar Bilmeyenler niye yorum yapiyorki insan hevesleniyor durduk yere bir teste catlamis demeniz için onun koyulugunu da gormeniz gerekirdi once tam koyuluk olup sonra siliklesirse ozaman catlama diyebiliriz
mavi0811 Ebaki gozün aydn kuzum🥰 benimde 6 gunum kaldı ama hic belirtim.yok sadece gögüslerimin ucu hafiften sızlıyo dokununca😔