Af_dmr Nuriay canim inan unutmusum forumu bende simdi ne dersem yalan okur. 2 yil once gebeyken kullanmistim sonra oglumu kaybedince silmistim daha tekrar yeniden gebelik dusununce katıldım.
Nuriay mom101 baci qasiqlarim ele agriyir iki gundu bilmirem aybasi olacam bilmirem yumurtlamadi bilmirem nedi ama yoruldum ya aybasi olum rahatlaşim ne hamile deyilem ko deyim aybasi olmiram yada qasiq agrim 2 gundu dayanmir
Nuriay mom101 vaxtim gelibki 🤦♀️🤦♀️ men axi 58 gun evvel abort olmusam hele aybasi olmAmisam hekim derman yazib aybasi olum deye
Nuriay mom101 bele yaxşica sanci var e oturanda bele sanir tesevvur et aybasi olanda olardi bu sancilar hamile olandada mende olub ama indi axi hecbirinden deyilem
mom101 Nuriay hamiləlik olanda ovulyasiya testi tünd olur 2 xəttə mən hamiləliyimi ovulyasiya testi ilə öyrəndim ama ovulyasiyamı düzgün göstərmədi
Nuriay @mavi0811 5889BAK Cherry5 Cherry5 A_C_04 mavi0811 Susamvemom Ebaki Gul6100 Kubar Af_dmr Fatmaahuseyin kizlar 3 cu testi şimdi yaptim çok qarip ya ben dusunuyorum ki dun yok oteki gun test yapmamistim her halde o gun tam koyu olmuş ben dun yaptim biraz solmuş bu gun çatlamiş yani boyle ola bilirmi acaba çunko feci kasik agrim var uzandim simdi sancidan https://i.imgyukle.com/2020/03/05/n4RqoR.jpg
Susamvemom Nuriay cNm sen riske atma bence bu günleri degerlendır yumurtan catlamıs olabılır. Ama sana tavsıyem hassas çubuk testlerden al bunlardan alma. Bhnlar koyu cıkarmıyor💐
Af_dmr Nuriay sanki çatlamış gibi ama sen testi bırakma bence canm. Devam et yine ne olur ne olmaz. Bide degerlendir bugünde.
A_C_04 Nuriay canım vallahi Sen en iyisi ya kan vermeye git ya da idrar testi yap Çünkü değişik bir şey Ben anlamadım belki de yumruklamışsın dur daha önce çatlamıştı o yüzden silik çıkıyor Dur ben hiç böyle bir şey görmedim daha önce o yüzden bilgim yok
Ebaki Nuriay aynn öyle kuzum önce ki gün yapamadığın için o gün kesin yumurtlama oldu ve catlama ya basladı umram o günü değerlendirmişsinizdir
Nuriay Ebaki simdi cok feci kasik agrim var degerlendiricem yine cox tesekkur ler canimRabbim hayirlisini nasip etsin
Ebaki mavi0811 canım dün sabah zaten birlikte olmustuk o yuzden tekrar olması sıkıntılı olur diye degerlendirnedim ve kasık agrım var hala
Susamvemom Nuriay tamam cnm ama dedıgım gibi kafa karıstırıyor bunlar. Sen bu günleri degelrndır bir gün durup bir gün ilişki de yapabılrsın.
Ebaki Nuriay bnm de senin gibi oldu cnm gce 11 gibi basladı kasık agrım simdi bel ağrım da eşlik etti ona
Ebaki Nuriay rica ederim kuzum iki gün sürdü galiba yumurtlama cünkü bnmde böyle olmustu zor catlamıs tı 😊