Deno Tubimmmm benim başlayalı bir hafta oldu 33 haftalık hamileyim kullanınca etkisi oluyor kremi bırakınca tekrar kaşıntı başladı
[silindi] Sadumaneymen görüntüsü çok kötü olmuş su toplamış gibi ama kurumuş gibi de anlamadım 🤦♀️ size de çok çok geçmiş olsun varis kötü bir şey dayanılmaz ya ondan da korktum işte
[silindi] Fidan3594 Çok teşekkür ederim ben de hic denemedim deneyeyim bir belki iyi olur . Rahatsız oluyorum diye sürekli değiştiriyordum ama ütülemeden giyiyordum utuluyeyim bir de
Nurak [silindi] canım bende aynı şeylerden sikayetciyim kasimaktan kan geliyo artık afedersin gittim enfeksiyon dediler antibiyotik kullandım geçti ama sürekli tekrarlıyor sirkeli suyla taharet yap çok iyi alıyor kaşıntıyı
[silindi] Nurak azevel denedim iç çamaşırı da ütüleyip giydim şuan geçti gibi ama insaAllah temelli geçer
zmrtcskn [silindi] hangisi varsa canım ben ikisinide kullanıyorum dene ve faydasını anında göreceksin😀
Serap0733 [silindi] aynısını yaşadım çok kaşınıyordu öyle böyle değil tatlı tatlı kaşınırdı ve nerdeyse orası tahriş olmuştu mantar cıkmıştı:/senınki de mantardır bence