annee27 Zehra- cnm bazilari gec hissedebiliyormus. Ayaklarini hafif kendine cekip otur bi deri itme seklinde hissediyormusun cok dikkatli izlemen hissetmeye calisman gerek ben yeni yeni hissediyorum. Bu sekilde hissettm zaten cok guclu dgl
Rabia-22 Zehra- herkes bir olmaz guzelm.benım arkadsla beraber aynı gunde hamıle kaldık, o hiç hissetmıyor bense 14 haftada başladım hissetmeye.şuan koca koca tekmeler savuruo.23. haftadayz
perihankrkya Zehra- ben gece 1 gibi elimi.karnima koyuyorum sessizce bekliyorum ama hissediyorum çok güçlü değil ama olsun 😊birde elimle karnımı sevince hemen elimin altı şişiyo benim oğlan biraz şımarık da 😂
brcaky Ben 19. Haftamdayım daha yeni yeni bişeyler hissediyorum ki bebek olduğunu bile farketmedim gaz falan sanıyodum😂 23.haftaya kadar hissedilmemesi normalmiş içiniz rahat olsun doktora gittiğinizde hareketleri nasıl diye sorarsınız
Merbe61 Fnur1995 bende aynıyım 19+2gecen hafta daha fazlaydı şimdi sanki hiseetmiyoeum nezman netlesicek bu da ayrı stres
brcaky Zehra- herkes herşeyi çok biliyor ne hamilelikte ne de dogurunca kimseyi dinlemeyin doktordan başka yoksa zehir olur günleriniz.
Afyonlu02 Bende 17 haftalık oldum hareket hissetme olmuyor da nedense kasık ve alt karın ağrım oluyo arada sizdede oluyor mu bu
brcaky Zehra- yok yok hiç takmayin ilk zamanlardada hissetmiyoruz sonuçta ama ultrasonda görüyoruz hareket ettiğini. Herkesin bünyesi bir değil sıkıntılı bişey olsa dr derdi zaten hissetmedin mi hala ya da bebeğin hareketi yok diye siz içinizi ferah tutun
Afyonlu02 @Zehra- aynen benm de öyle bide lavabo yaparken birden göbeğin orda bişey toparlanıp sıkışıyo diye ağrı oluyo cuma gidince sorcam bakalım neymiş sebebi
Zehra- Afyonlu02 aynen bende cuma günü gidicem aynı şeyleri yaşıyoruz bakalım inşallah en yakın zamanda hissederiz testlerinizi yaptırdınız mi
brcaky Zehra- bunlar rutin testler merak etmeyin tedirgin olmayın siz stres yaptıkça bebeğinizde etkileniyor saltanatın tadını çıkarın bikaç ay sonra hepimiz külkedisi gibi olcaz😂😂
Zehra- brcaky hahaha bizde saltanatlik yok ya normal hayata devam 😂😂 ama haklisin valla çocuk ta benim gibi strestli bisey olacak böyle giderse
Afyonlu02 @Zehra- Amin inşallah ya en son 13 haftalık iken gittim doktorum 2 li test yapmak istiyor musun dedi bende gerekli dedim oda dedi sana kalmış ama eğer down sendromlu olunca almıcaksan yapma dedi ki testler de ihtimal oluyo kesin değil bende yapmadım 1 ay sonra gel kan alcaz tahlil edicez dedi cuma gidicem ne tahlil edecek bilmiyorum