NurEto Kızlar adetim 1 gün geçti dün gece çok fena sancılandım göğüslerim dokunmadan bile sızlıyordu idrar testi negatif eğer bugün hastalanmazsam yarın kan versem mi
KubrAbdullahh NurEto bel agrın falan oluyormu istersen 2 gün daha bekle idrar testi yap snra kan tahlili ver idrar testnde hemen çıkmaz çnkü
Elifaydogan06 NurEto adet günümde hamileliğimi öğrendim olsa adet günü de çıkardı bence bekle olursun
NurEto KubrAbdullahh bel ağrım çok yok canm dün dedim kesin adet olacam sancılandım çünkü sabaha çözülür dedim ama gelen giden yok ama idrar testleri negatif
NurEto Elifaydogan06 bende senin gibi düşünüyorum ama ümit işte 2 yıl beklediğimizden ümitlwniyor insan
ElifNilMom Elifaydogan06 herkeste farklılık gösteriyor adetim 5 gün geçtiği halde idrarda cıkmadı kanda cıktı . Kan ver canım geç döllenme olabilir inşallah vardır @NurEto
Sxbmd Kızlar benimde adetime 2 gün var.3 tane test yaptım hepsinde ikinci çizgi çok siıik çıktı,acaba yanlış ola bilir mi?biri başka marka,diğer ikiside aynı marka
KubrAbdullahh Sxbmd canım idrar testnde adetin en az 3 gün geçnce gösteryor daha günün gelmemiş ondan gözükmez varsa
Zhrnz Sxbmd gebelik olabilir adetime.3 gun varken ogrenmistim adetimin gecmesini bekleyip.ole dr a gitmistim gecikmeyi bekleyip.kan ver ona gore dr gidersin hayirlisi olsun 🤗
annee27 Sxbmd cnm ben adetimden 1 hafta once yapmistm cikti adetin gecincr cikar diyenlere bakma sen git kan ver adetimden 2 gun oncede kan verdm cikti
Cutebaby annee27 ama herkesin adetten önce çıkacak diye birşey yok benim adetten iki gün sonra çıkmıştı
mlsmrtgll NurEto bende bi gün geçtikten sonra kan verdim 7 çıktı hcg idrara geç düşüyor gebelik geç döllenme varsa daha da geç düşüyor bende geç döllenme vardı idrarda geç gördüm ikinci çizgiyi
KubrAbdullahh NurEto bekle canım bence zaten olmazsan gününde normalde geçmiyorsa hamilesndir idrar testi yaparsn için rahat rahat kan testi yaparsın eger yoksa insan kan testnde daha çok ümitlenyo ondan en son yaptr onu inşallah vardr hayırlısı olsun Allahım nasip eder inşallah sana isteyen herkese 🤲🏻