Sevoeco25 Prensesannesi96 gebesin sen üzme kendini kalk 2 rekat Allah rızası için namaz kıl öyle git 😊
Prensesannesi96 Sevoeco25 kıldımmkıldım canım öğleni kılıp çıkayım dedim kılıyorum 5 vakit namazlarımı kuranıda okuyorum çok dua ediyorum ama nasip bakalım 😌. İnsallah
bilaloguzunannesi Prensesannesi96 https://imgyukle.com/i/nZv3D1 daha çok küçük olduğu için rakam da küçük gün geçtikçe daha çok ben burdayım diyecek sağlıklı gebelikler olsun inşAllah
Elifaydogan06 Prensesannesi96 canım adet günüm de 221 idi ertesi gün 338 doktor bana bile çok düşük dedi 10 gün sonra gel dedi yarın gidicez 1 buçuk aylık olduk bile yğkselir inşallah
Prensesannesi96 Yok denecek kadar düşün kanın dedi aama yinede emin olmak için cuma sabahı yeniden gel dedi
Busracetin Prensesannesi96 canim buyuk ihtimal gec dollenmedir senin durumun ben kimyasal gebelik gecirmistim degerim 8 küsur iken adetim baslamişti , adet olmadiysan gec dollenmedir inşallah dikkat et kendine 🌸
Prensesannesi96 Busracetin inşAllah canım olmadım daha bakalım cuma düşerse adet söktürücü vercem dedi doktorum