Melike_ annee27 benimde eşim 15 inde gelecek onunla beraber gidip sorarım ve bu sikayetleride iletirim ilk doğumum ve cok hassasım
annee27 Melike_ aynen bende kontrolume gidince ileticem cevremde olanlarada soyleyeyim baride belkide bisey yaprlar boylelikle bu tarz seyler bi kisiyle olmuyor malsf 🙄 sonucta canimizi emanet edecez cocuklarimizi canimizdan daha kiymetlileri emanet edecez
Melike_ annee27 aynen dogru diyorsunuz ben her gidisimde ustune basa basa diyeceğim normal dogumda 1 gece mi kalınıyor hastahanede
annee27 Melike_ valla canim ben giris katta fatos hanim var orada onunla konustum gidince mutlaka yanina gitmeni tavsiye ederim 2 gece galiba cok hatirlamiyorum pek bnm daha cok var diye de cok konusamadim ucret konustul bide sezen hanim aktif doktor her saat doguma gelir perineye masaj yapip anneyi rahatlatr zaten normal dogum yanlisi fln diye konusma yapmisti bana biraz hafizamda iyo dgl unutkanlik yasiyorm valla ama mutlaka git konus. Oda suslemesi herseyi o kadin ayarliyor hastane yatis dogum parasi o kadin sorumlu hep 😊
sonsuzask Seymaaygzz görmeden bişey ödeme yapmasaydiniz keşke,çok iyi bişey çıkacağını düşünmüyorum,inş çok güzeldir tabi
HtcGB Benim sorum çok alakalı değil ama... Ben de Ankara’da yaşıyorum. 11 haftalık hamileyim. Siz başka özel hastanelere falan bilgi-fiyat sordunuz mu? Tavsiye verebileceğiniz var mı? 7,5 benim için fazla olduğundan soruyorum. Cevaplarsanız sevinirim.😊😊
Seymaaygzz HtcGB Malesef kuzum ben cok arastirmistim cayyoluna uakin olarak hepsi de 7000den az dememisti.
Kbra7777 HtcGB Ankara da bildiğim uygun hastaneler. Eryaman hastanesi batıkent bilgi hastanesi Sincan koru hastanesi Alife hospital Sincan lokman hekim canım buraları araştır en eryaman/ batıkent 3 bin koru/lokman hekim 5 bin Alife tam bilmiyorum ama o da en fazla 5 bindir cnm buraları araştırabilirsin tam bilememekle birlikte bu şekilde cnm
Ececik07 Seymaaygzz anne bebek yatağı süsleme, organizasyon masası Balonlar magnet hediyelik var Yükselticiler şamdanlar limonatalık çikolata (istediğiniz masayı örnek gösterin elinde ürünler varsa yapıyor yoksa genel de extra çekiyorlar)var 7500 olan paketin içerisin de.ayrıca arka fon falan isterseniz 400 TL fazladan vermeniz lazım.
Betbetibet Seymaaygzz ben istanbulda ki medical parkta doğum yaptım sezeryan 3600 dü tsk indirimi ile 2600 e yaptık pakette ki oda süslemesi kapı süsü standart her kapıda aynı oluyo hazır yani hoşgeldin bebek yazıyo birde küveze tül takıyolar onu görmedim ben erken doğum yaptım bebeğim küveze girdi ama onun dışında bi süsleme olmuyo yine de fiyat çok geldi gerçi her hastanede farklı ama öyle organizasyonlar gibi oda hazırlamıyolar yani
HtcGB Kbra7777 Allah razı olsun canım. Gerçekten çok teşekkür ederim. Ankara’da yeniyim bu yüzden bilemiyordum. Rabbim selametle çocuğunu kucağına almayı nasip etsin.💕💐
Mirage91 Seymaaygzz 7000 tllik paketi mi aldınız. Biz 7000 tlilik paketi alacağız. İçinde kapıda ismi olacak, baş ucunda çicek, masada çikolata ve limonata, balonlarla süsleme, beşik, takı yastığı, fotoğraf çekimi
Mirage91 Mirage91 Seymaaygzz ayrıca epidural,normal, sezeryan, aynı fiyat. Çocuğun 28 gün aşısı işitme testi hariç dediler. Bizimkisi izmir medicalpark. Bilginiz var mı acaba 2nci gece yatsak extra ücret çıkarıyorlar mı
Seymaaygzz Mirage91 medicalpark ta 7000 lik paket mi varmis kuzum bilmiyorum bende fotograf cekimi yok
Elifinkadiri Seymaaygzz nasil bir paket ne kadar tuttu toplam bende orda yapacagm bana paketten bahseden olmadi