inancin_annesi Mororkide kafa ölçümü karın ölçümü falan yapıyorlar ya benim 1 hafta ilerde cıkmış herkeste böylemi oluyor acaba
Mororkide inancin_annesi kafa ölcumu hangısı acaba ben bılmıyorum ne yazıyo kagıtta soylersenız bakarım bende anlamıyorum cunku valla cok karısık yazanlar
RuzgarsMommy Ozqe_tolqa hahaha evet canım biz de öyle sanıyorduk 16.haftada doktorumuz fikir değiştirdi erkek miş 😁
Ozqe_tolqa RuzgarsMommy himm yanilma oldu yani olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻😊 bende şimdi tereddüt ettim acaba benim.doktor da yanılmış olabilr mi kii 🙄
RuzgarsMommy Ozqe_tolqa Kaçıncı haftandasin ? Herkes de olmayabilir canim bana cok erken tahmin söyledi soylemeseydi iyiydi :)
RuzgarsMommy Ozqe_tolqa ehheuhe ben hala hic bisey almadim 😁 kiz zannederken az daha aliyordum iyi ki almamışım
Ozqe_tolqa RuzgarsMommy aynen valla iyiki de almamissinz😊 doktor cinsiyet için kesin dedi ama insan tereddut.ediyor ya bir dahaki kontrole kadr içim rahat etmeyecek sanırm 🤦♀️ gerci diyorum.erkek olsaydi belli olurdu illaki diye ama bakalm 🤷♀️