Kuzucuklarim inancin_annesi bugun 19 haftalik oldu bebisim henuz konturole gitmedik 16 hafta civari 170 gr di.
Mery_ inancin_annesi bende 19. Haftama girdim ama 17. Haftada 210 gramdı ogluşum💛 henüz kontrole gitmedik bizde ☺️
MzyynSrctn inancin_annesi 16. haftada 171 grdı 21. haftada 470gr 🧿 22+1 olduk haftaya detaylımız var bakalım kaç olucak ☺️
inancin_annesi Kuzucuklarim bende bugun gittim 16+5 normalde ama 1 hafta ilerde gidiyor bebısım 196 gramdı. İri bişi olcak galıba 🧿🤣💙
inancin_annesi Mororkide kafa ölçümü karın ölçümü falan yapıyorlar ya benim 1 hafta ilerde cıkmış herkeste böylemi oluyor acaba
Mororkide inancin_annesi cınsıyetlerıde ekleyın soruya bence ogrenen cok olmustur 2020kız yılımı erkek yılımı ogrenırdık😂🤣
Svcnvebebegi inancin_annesi ben en son 14 haftaliķken gitmiştim. 95 gram demişti. Yorumları okuyunca acaba gelişimi geride mi diye düşünüyorum. Doktorum herşeyi normal demişti ama 😑😑
inancin_annesi Svcnvebebegi yok canım herkesin farklı benimde kafası 1 hafta ilerde gıdıyormuş ama doktor kötü birsey demıyor. Ztn durum farklı olsa söylerler
BusraVeli inancin_annesi 18+5 te 300 gr di simdi 22+1 olduk 12 Mart'ta randevumuz var bakalım hayırlısı ☺️
Mororkide inancin_annesi benımde erkekkk bebegım bı kızım vardııı bırde oglusum olucakkk🥰🥰🥰ınsaallahhh