Vucyt biraz gevsiyor ve gobek kaliyor
Doğum sonrası vücutta değişim
Ben hamileyken hiç catlagim yoktu dogum dan sonra çatlaklarım olduğunu farkettim 😑 göbekte çok az kaldı
Yagmur04 dogum yapdim sadece catlaklarim var baska bir deyisiklik olmadi bende eski kilomada dondum
Yagmur04 bendede 32 haftada hic bisey yoktu son haftalarda catlamaya basladi, sen yinede krem falan sur
Yagmur04 ilk dogumda tecrübesizdim doğumdan sonra hemen tayt giymeye başladım göbeğim 2 kat gibi oldu tayt dar olduğu icin bi yeri sıktı üstü gevşek oldu, catlakalrim da geciyo gibiydi bidaha hamile kaldım
Hadiyye127 yaa gerçekten mi ayy inşallah bende olmaz ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri krem yağ falan kullanıyorm
Yagmur04 boyum 170 58 ile başladım 68 ile doğuma girdim
Minigininannesi walla sen az kilo almşsn ben 15 kilo aldm ve doğuma daha 1 buçuk ay war bende 47 kiloyla kaldm
Yagmur04 Ben 50 kilo ile hamile kaldım 68 ile doğuma gittim sezaryen sogum yaptım şu an 60 kiloyum oğlum 50 günlük.Vucut değişiyor göbek kısmı kalinlasiyor göbeğiniz eskisi gibi diri görünümde olmuyor hafif sarkmış gibi duruyor ilk zamanlar hatta kesinin olduğu yer şişti aman Allah ım dedim bu böyle mi kalacak :)Karnımda çatlak yoktu ama ister istemez gerdikleri için çatlak görünümü var izler var bacak bel kenarlarında var doğum öncesi bu kadar değildi zamanla beyazlaşır heralde.
Yagmur04 yok merak etmeyin esmerleşeler açılacaktır doğum sonrası. Onlar geçiyor. Öbür leri de dediğim gibi bünyesel bol su içip egzersiz falan yaptığınız da döküntü olmayabilir kalmayabilir. Ama kaldırsa da sonucta estetik vs anlamında imkanlar var düşünürsünüz yani rahatsız olursanız.👍
Bende 49 la hamile kaldım 70 kiloyum 38 haftaya giricem yarın bakalım kaç kilom gider sizce tahmini ? Ben vermek istemiyorum ama böyle güzel boyum 175
Yagmur04 işte doğumdan sonra bakacağım ne kadar hasar lık kalacağına. Zaten 1 sene toparlanma süreci de. Ya işin açıkcası tatile vs gidince insan çekiniyor vs. E birde görüntü itibari ile de hoş durmuyor yani. Düşünüyorum ben vallahi sonra estetiksek anlam da . 3. Çocuğu düşünmüyorum çünkü. Doğum olsun bi bakayım bi sene duruma gözlemleyeyim. Sonucta 2 sezeryan olmuş olacağım. Bir de öyle operasyon geçiririm aynı şey 😀kadın olmanın zorluğu yapacak bişey yok. Tamam çocuk doğuruyoruz falan zaten basımıza gelecekleri biliyoruz ediyoruz da sonrasında biz de yani eskisi gibi olabilme ihtimalleri varken ne den değerlendirmeyelim ki neden salalım ki. Kadınız sonucta . İlla koca ya da erkek için değil kendimiz için. Mutlu nasıl oluyorsak öyle 😀👍
Yagmur04 son aylar birde daha çok alınıyor ben nerdeyse 6 aylık olana kadar 1bucuk kilo kadar almıştım. Tatlıya dikkat et beyaz ekmek tüketme meyve saatini 5den sonraya bırakma bunlar çok etkiliyor
Yagmur04 yok canım ya hiç aklıma bile gelmedi korse kullanmak ama 4 gün sonra doğumum var yine tecrübeliyim busefer 😊 kullanıcam bide ilk günlerde geniş pijama giyicen