KubrAbdullahh 33+2 haftalık hamileyim bebegim hala ters duruyor bundan sonra dönen oldumu artık kilo alıyo nasıl dönücek die düşünmeye basladm
Zeyk KubrAbdullahh dönme ihtimali çok yüksek 35.haftandan sonra bol bol yerleri ellerinle sil gır gır yap doktorum bu hareketleri bana doğumum hizlansin diye söyledi ama makat geliş bebekler içinde öneriyorum demisti
KubrAbdullahh hunilimom 36 haftada dönmesi baya zor ya inşallah döner doktorum 35 den snra zor biraz dedi ama bebege baglı bakalm inşallahh
KubrAbdullahh Hnfth yaa benimkide ayakları kasıklarımda sag ve soldan hissedyrum dönmicek gibi geliyo sag tarafıms öyle bi yerleşmişki belime dogru kafası sag kaburgamın altında 😒
KubrAbdullahh MrsCakmaktas doktorumun dedigini söyluyorum okadar ilk hamileligim tecrübem yok 35 den snrası zor oluyormuş bebek geliştigi için fikir alıyorum
MrsCakmaktas KubrAbdullahh ayrica ne kadar gerginsiniz kotu birsey soylemedim farkindaysaniz gulumsedm espri yaparak yazdm insanlarin kimse tahammulu kalmamis cok uzucu