Ddmlmz Ceylan12334556789 tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ☺️☺️
Asl_93 Ceylan12334556789 ben testi yaptım tuvalette oturdum hem ağladım hem güldüm elim ayağım titredi 🙈 1 saat orada kalakalmışım 😂
Ceylan12334556789 Aykal ilk defa şimdi size söylüyorum burda kocamın bile bundan haberi yok 😄 ayyy çok mutlu oldum yaa
Melmel35 Tebrikler :) sağlıklı Bir gebelik olup olmadığını anlamak adına 2kat yükseldiğini görecek şekilde 2kez kan testi vermen lazım😗
Melmel35 İkisi de olur, sallıyorum 150 200 Bi değer olarak sonuç verecek. 2gün sonra tekrar baktığında 300 400 olarak 2 kat artmış olması lazım. Artışı gördükten 1hafta sonra ultrasonda alttan muayeneyle kesen görünür 😚
Aykal Melmel35 ya beni doktor cuma keseyi görmek için çağırdı ultrasonla göremezsem alttan bakacam dedi ben alttan baktırmaya korkuyorum ya bebeğime bişey olursa diye
Melmel35 Aykal ilk 3ayım riskliydi 12 haftada 5kez alttan bakıldı şu an 18. Haftadayım kızım da çok şükür sağlıklı 😚
Prensesannesi96 Aykal cnm herkes baktırıyor bişey olmaz ama benim sağlıksızdı heralde baktırdım ertesi Hun dusuk yaptım ama görünmüyorsa istersen biraz daha bekle üstten mutlaka görünecektir
Busra_korkmazz Melmel35 neden riskliydi? Kese olusumu nu mu begenmediler? bende ayni durumdayim suanda 7 hafta sat ama gec dollemme olablr ddi kese sekli isdedigi gbi deil ama kurtaj da diyemio duzelirmi diye.. banada alttan bakio cok korkuyorum..
Melmel35 Busra_korkmazz düzensiz kese+gecikmiş düşük dediler. Bebek gelişmemiş dediler. Ve ben kendim o hastanenin hemşiresiyim :) 1hafta bekleyelim %10 ihtimalle yaşar dediler. Şu an 18. Haftadayım kızımla 🙏
Melmel35 Busra_korkmazz kesemin şekli 12ye kadar düzelmedi 12ye kadar rahimde polip olabilir kist olabilir bebek de gelişmemiş olabilir diye hep kesenin önünde Bi görüntü vardı
Prensesannesi96 Garanti hamilesinnn canm 🥰 ama bi kan testi yaptır yinede benimde çok silik çıktı geldim şimdi kan vercem Rabbim ikimizede saglıkla nasip eder inşAllah 😘