Senaselimefendigil 198723 aynen öyle sağsalim gelsinlerde gerisi hallolur inşallah, ama insan yine de heyecan yapmıyo değil 🤭
Senaselimefendigil kubrakama müsait bi zamanda bakıcam inşallah canım istanbulun bi ucunda oturduğum için oraya gitmeyi göze alıcak kadar gaza gelmem lazım galiba 😂
_mrv Senaselimefendigil lc waikikide hâlâ indirimler devam ediyor diye biliyorum onun mağazalarına bakabilirsiniz. Alırken etiketine 100% pamuk mu diye dikkat edin yeterli. Malları genelde güzel pamuklu oluyor
Snmdnz Senaselimefendigil yeticek kadar al yeter canm hediye gelen felanda olur illa sonra ihtiyaca gore alinir canm
Senaselimefendigil Snmdnz bizim sülale tırt le evlilikten öncede eksiklerim için hep tamamlama hediye gelir dediler ne gelen var ne giden 😂
Vnsgb Senaselimefendigil bende öyle düşünüyorum ya benimkide hazirana denk geliyor. Böyle düşündükçe gerekliler çıktıkça çıkıyor 🙈😇
Senaselimefendigil Vnsgb sorma sorma geçen bi kaç listeye denk geldim o kadar detaylı hazırlamışlarki dedim bu ne 🤭 ben ilk etapta aciliyeti olanları alıp sonra ihtşyaç duydukça alırım diye düşünüyorumda hiç bilmiyorum bakalım 😂
lamiaaktas Senaselimefendigil ben internetten aldım hep. Ebebekten trendyoldan falan. O eminönündeki hanlara gitmiştik eltimle 3 yıl önce. Bana cok uygun gelmedi. Saçma sapan yerlerdi. Ve eminönü aşırı kalabalık fenalık geliyor bana.
Senaselimefendigil lamiaaktas ayy bana her yerde fenalık geliyo artık valla ama çok gidende olmuş bi bakmakta fayda var diye düşündüm