Senaselimefendigil Kbrmrt57 nişan zamanı gelip tek seferde baya şey alanları gördüğümden aklımda kalmıştı burdanda önerenler olunca bilemedim açıkçası senin dediğin yer nerede canım
Snmdnz Senaselimefendigil 28+4 canm evet yaptim canm ilk cocugumdanda kiyafetler vardi oyuzden pek fazla alisverise ihtiyac duymadm suanlik arabasi kaldi sadece bide cantam hazirlancak canm
Senaselimefendigil Snmdnz ayy ne güzel bende bi yandan hızlı büyüdüklerini göz önğnde bulundurup az alıyım diyorum bi taraftanda kusmasıydı pislenmesiydi derken çok kıyafet gider diye düşünüyorum bakalım nasıl yapıcam🤭
Hanife4416 Canım ben eminönüne gittim havuzlu handan kapı önünde 10-15 liraya harıka takımlar aldım bide eminönüne miniço magazası var orayada gitmeni tavsiye ediyorum ürünler çok kaliteli ve çokk uygun
Senaselimefendigil Hanife4416 o zaman ben yinede bi eminönü yapıyım yakın zamanda uyguna bulduklaımı alır kalanları mağazalardan internetten tamamlarım artık😂
Vildan3006 Senaselimefendigil yinede gidip Bi bakın isterseniz havuzluhanda toplu Bi kaç katlı birsürü mağaza var belki uyguna bulursunuz bazı şeyleri
Senaselimefendigil Vildan3006 aynen canım en azından fikir olması için bi bakarım olmadı artık kalanları mağazalardan falan tamamlarım
Vnsgb Senaselimefendigil Eminönü hanı öyle hiçte ucuz değil dışarıyla aynı fiyat ben Eminönü’nü sadece bebek süsleri hastane süsleri vs için uygun buluyorum onun dışında kıyafet olarak aynı fiyat sadece lohusa gecelikleri indirimli gibi
Senaselimefendigil Vnsgb lohusa geceliği yerine normal alt üst düğmeli pijama takımı almayı düşünüyorum aslında ben vaktim olursa belki elbise gecelik tarzıda diktirebilirim mayısa denk geliceği için oda rahat olur gibi ayy düşündükçe ne çok şey gerekli😂
Snmdnz Senaselimefendigil yeticek kadar al yeter canm hediye gelen felanda olur illa sonra ihtiyaca gore alinir canm
198723 Senaselimefendigil bi kerede de alınmıyo ama hep bi eksik cikiyo yorucu yani şimdiki aklım olsaydı ilk günden alırdım agirlastikca gezemiyorum ilgilenemiyorum
Senaselimefendigil 198723 inan bende hep bu kafadaydım az az alıyım yavaş yavaş tamamlıyım diye ama annem ve eşim doğmamış çocuğa don biçme bu kadar erken başlama diye diye 30. Haftamı gördürdüler şimdide iki adıma belim geberiyo 😂
Vnsgb Senaselimefendigil bende öyle düşünüyorum ya benimkide hazirana denk geliyor. Böyle düşündükçe gerekliler çıktıkça çıkıyor 🙈😇
198723 Senaselimefendigil sağlık olsun en acil ihtiyaçları başta alın ne kadar olursa artık hayırlı bi şekilde kucağımıza alalım da önemli olan o
EbSa Bende hala birşey almış değilim tanıdıklarım Mahmutpaşada Havuzluhan varmış orayı öneriyor uygunluk açısından ve herşeyi bulabiliyormuşuz bir iki haftaya oraya gitmeyi düşünüyorum hatta nakit ödeme yaparsanız pazarlıkta yapabiliyormuşsunuz 🙈🙈
Senaselimefendigil EbSa aynen canım kızlarda öyle söyledi bende müsait bi vakitte giderim inşallah bi gözüm pek kesmesede mecbur 😂
Senaselimefendigil 198723 aynen öyle sağsalim gelsinlerde gerisi hallolur inşallah, ama insan yine de heyecan yapmıyo değil 🤭
kubrakama Senaselimefendigil eminönünde havuzlu han var canim sirf bebek kiyafetleri var ordan bakip alabilirsin
Senaselimefendigil kubrakama müsait bi zamanda bakıcam inşallah canım istanbulun bi ucunda oturduğum için oraya gitmeyi göze alıcak kadar gaza gelmem lazım galiba 😂